Ljubavni horoskop od 12. do 18. februara: Kakav će nam biti Dan zaljubljenih?

by | 10 februara, 2024
Ljubavni horoskop od 12. do 18. februara

Ljubavni horoskop od 12. do 18. februara u sebi ima i Dan zaljubljenih koji je uvek prilika za nove romanse. Međutim, da li nam to zaista sprema ova nedelja?

Iako se za Dan zaljubljenih koji je krajem nedelje očekuje cvetanje ljubavi, neće za sve znakove biti tako. Neki će nailaziti na krize u ljubavi, a drugi neće moći da se izbore sa emocijama. Ipak, prema horoskopu, vikend će biti nešto prijatniji za ljubav.

Ljubavni horoskop od 12. do 18. februara

Ovan

Ove nedelje ne bi trebalo da preterano žurite sa odlukama u ličnom životu pokušavajući da veštački ubrzate napredak. Posebno je preporučljivo da obuzdate svoje impulse u intervalu od ponedeljka uveče do srede ujutru. Vikend će biti rezervisan za romantiku i sklapanje novih poznanstava.

Bik

Nećete moći da izbegnete avanture, uzbuđenja i obnovu u svom ličnom životu. Možda vas očekuje romantično iznenađenje ili iznenadno zaljubljivanje, ali je moguće i pogoršanje odnosa. Neki Bikovi će sami izazvati novi razvoj događaja jer će poslušati svoje emocije sredinom nedelje.

Ljubavni horoskop od 12. do 18. februara: Blizanci

Za Blizance će se otvoriti nove prilike u ličnom životu. Imaćete priliku da razbijete ćorsokak u prethodnoj vezi ili da naprave korak ka novoj sreći. Početak nedelje možda neće biti baš inspirativan, ali će vikend dodati nadu i sveže utiske.

Rak

Budite pažljiviji na promene u ponašanju svoj partnera, ali i u sopstvenom raspoloženju, kao i na nijanse odnosa sa osobama suprotnog pola uopšte. Pod uticajem ličnih hirova ili sudbonosnih spoljašnjih događaja može da počne period uzbudljive obnove ili faza rizičnih eksperimentisanja.

Lav

Ove nedelje lični život Lavova neće biti dosadan. Kako događaji budu napredovali, verovatnoća uzbuđenja i iznenađenja će se povećavati, a vikend će biti vrhunac. Mnogi Lavovi će morati da se oproste od nade da će biti u centru pažnje, podrediti se hirovima ljubomornog partnera ili prepustiti inicijativu rivalu.

Devica ‌‌

Zvezde će Devicama pružiti priliku da obnove ljubav, ali ih neće posebno prisiljavati na to. Neki predstavnici znaka će se ograničiti na posmatranje novih obrta u romantićnom životu prijatelja i kolega, uvereni da će njihove slične avanture proći. Da li je to tako, vreme će pokazati.

Ljubavni horoskop od 12. do 18. februara: Vaga ‌‌

Događaji ove nedelje će pomoći Vagi da zatvori vrata svoje ljubavne prošlosti. Neće sve Vage početi da se trude da počnu od nule, mnogima od njih neće smetati da osveže i ožive svoju prethodnu romansu, ali će sve osetiti potrebu za novitetom, slobodom i dozom rizika. Vikend će im dati dobre šanse.

Škorpija

Škorpije treba da se pripreme na neizbežnost promena. Zvezde ih savetuju da se pripreme za  nemire, iznenađenja i periodične krize. Želja za slobodom i novinom moraće da se izbalansira sa željom za harmonijom i prijateljstvom, spremnošću da zajedno slede zajedničke ciljeve.

Strelac

Ove nedelje zvezde savetuju ljubiteljima Strelca da iskoriste situaciju proaktivnim ciljevima. Razmena prijateljstava i romantičnih naklonosti sada neće nužno dovesti do burne romanse, ali može postati podsticaj za to u budućnosti. Aktivan ljubavni život bolje je odložiti do kraja nedelje.

Jarac

Jarčevi će se ove nedelje susresti sa novim trendovima u svom privatnom životu ili će svedočiti promenama u odnosima drugih ljudi. U svakom slučaju, moraće da razmišljaju o mogućim nadogradnjama – koje će za njih postati obavezne ako žele da nastave svoju prethodnu romansu ili započnu novu.

Ljubavni horoskop od 12. do 18. februara: Vodolija

Vodolije mogu preplaviti jaka osećanja, posebno tokom vikenda. Oni koji su potisnuli svoje ljubavne impulse odlučiće da im daju slobodu. Može da počne „fatalna romansa“ koja će uticati na ostatak vašeg života. Pod uticajem želja i strasti, mnoge Vodolije rizikuju da izgube osećaj za meru.

Ribe ‌‌

Ove nedelje Ribe će morati da prihvate nova pravila ljubavne igre. Ako podlegnu novim osećanjima, to će za njih postati neprijatan vikend. Potrebu za novitetom i romantikom aktivno će podsticati okolnosti, ali može biti blokirana njihovim ličnim navikama i psihološkim kompleksima.

Valerii Apetroaiei/GettyImagesPlus