Ljubavni horoskop od 20. do 26. maja: Ko će sresti srodnu dušu?

by | maj 18, 2024
Ljubavni horoskop od 20. do 26. maja

Ljubavni horoskop od 20. do 26. maja će u toku ove nedelje biti posebno dinamičan. Pojaviće se važni astrološki događaji koji će često stavljati ljubav u prvi plan.

U toku ove nedelje pojaviće se važni planetarni aspekti. Početak nedelje obeležiće ulazak Sunca u Blizance, potom će se sredinom nedelje javiti pun Mesec u Strelcu dok će u subotu Jupiter preći u znak Blizanaca. Sve će to u velikoj meri uticati i na ljubavne odnose.

Ljubavni horoskop od 20. do 26. maja

Ovan

Početkom ove nedelje ćete naići na blagi zastoj u ljubavnim odnosima, ali će se kako nedelja bude odmicala to popraviti. Pojaviće se novi razlozi za komunikaciju sa voljenom osobom ili će se povećati izgledi za prijatna i uzbudljiva poznanstva. Četvrtak veče je pogodno za ljubavne sastanke.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Bikovi bi ove nedelje trebalo posebno da obrate pažnju na raspoloženje. Situacije će se značajno menjati i neke prijatne rutine koje se tiču ljubavnih odnosa će pasti u zaborav. Koliko brzo ćete se priviknuti na novonastalu situaciju, zavisiće samo od fleksibilnosti predstavnika znaka.

Ljubavni horoskop od 20. do 26. maja: Blizanci

Ovo će biti nedelja koja vas poziva na nove početke ili proširenje dosadašnjih mogućnosti u komunikaciji sa suprotnim polom. Uspeh je neizbežan, a u velikoj meri će to biti olakšano zahvaljujući velikoj privlačnosti samih Blizanaca. Gde god se pojavite, privlačićete poglede.

Rak

Rakovi će morati da postanu pažljiviji kako ne bi propustili prave trenutke. Nikada nemojte unapred otpisivati određene prilike jer vas to može približiti vašem ostvarenju snova. Ukoliko nešto nije u redu, važno je da imate strpljenja i zapamtite da ćete za godinu dana verovatno biti u sasvim drugačijoj situaciji.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Događaji u toku ove nedelje će delovati veoma optimistično kada je u pitanju njihov lični život. Otkrićete nove horizonte, a ujedno ćete i pronaći ključ za harmoniju u odnosima, steći slobodu i pravo na izbor. Četvrtak bi mogao da podstakne pozitivne događaje i nove nade.

Devica

Device koje su zaljubljene će morati da se blagovremeno prilagode novim trendovima i da shvate koliko veliku ulogu ima ljubav u njihovim planovima. Moguće je da će romantična simpatija prema određenoj osobi uticati na vaše ciljeve. Dani za ljubav su četvrtak i petak.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 20. do 26. maja: Vaga

Za Vage će ova nedelja početi u veoma negativnom raspoloženju sa iritacijom, malodušnošću ili razočaranjem. Na sreću, ovaj stav će brzo ustupiti mesto nadi. Postoje preduslovi da se zaljubite u stranca ili da imate romansu u inostranstvu. Ključni događako koji doprinose preokretu u vezi su verovatniji u četvrtak i petak.

Škorpija

U toku ove nedelje bi se mogle pojaviti nove nijanse u ličnim odnosima Škorpija. Ponašanje, imidž i vrednosti vašeg partnera će biti malo drugačiji. Pozitivna strana ovih promena će biti kretanje ka fleksibilnosti i može postojati iskušenja da odstupi od rigidnih pravila ili da se olabave veze lojalnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Mnogi Strelčevi će shvatiti da su sreli svoju srodnu dušu. Važno je prihvate da to što će vas neko očarati lepotom i harizmom, njih ne čini zavisnim i slabim. Stepen približavanja i pravila igre delimično određuju sami. Prekretnica za ljubavne događaje će biti u četvrtak i petak.

Jarac

Mnogi Jarčevi će imati tendenciju da razmišljaju o poznatim problemima na isti način kao do sada. Međutim, važno je da sagledate situaciju iz novog ugla. Nemojte propuštati detalje jer će oni sadržati prave tragove. Možda postoje razlozi za kancelarijsku romansu.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 20. do 26. maja: Vodolija

Četvrtak i petak će biti veoma značajni za Vodolije. Ovih dana se očekuje značajan događaj koji će im pokazati da su na pragu sreće i novih mogućnosti. Međutim, mnogima od njih će nedostajati vera u sebe i naklonost sudbine.

Ribe

Početkom nedelje ćete možda osetiti da se malo šta promenilo u njihovom ličnom životu. Međutim, događaji od četvrtka će im dokazati da to nije tako. Promene su moguće ne samo u okruženju, već i u njima samima. Moguće je da će se promeniti priroda njihovih osećanja, ali i navike.

Deagreez/GettyImagesPlus