Ljubavni horoskop od 29. januara do 4. februara: Skoro sve znakove očekuju razočarenja krajem nedelje

by | 27 januara, 2024
Ljubavni horoskop od 29. januara do 4. februara

Ljubavni horoskop od 29. januara do 4. februara nam donosi napetu celu nedelju jer će se u nju za većinu znakova upetljati prošlost.

Nedelja će biti veoma nestabilna za skoro sve znakove. Veoma je važno da budemo strpljivi i dozvolimo da budemo iskreni prema sebi. Utorak i četvrtak je najbolje ništa ne činiti, a posebno opasan dan za ljubav je nedelja. Sa druge strane, petak i subota su veoma povoljni za iskrene razgovore i sastanke.

Ljubavni horoskop od 29. januara do 4. februara

Ovan

Uložite poseban trud da od utorka do četvrtka održite pravu ravnotežu u odnosu sa voljenom osobom. Dobar znak će biti odsustvo svađa bez razloga koje su trenutno svakodnevne. Oni koji su nedovoljni svojim trenutnim stanje, može uhvatiti nostalgija u nedelju.

Bik

Obratite pažnju na ono što vam oboma prija u odnosima ako želite da zaštite vašu vezu i odnos. Događaji u petak i subotu bi mogli da donesu nešto dobro. Međutim, u toku ove nedelje je moguće i da će partner promeniti ponašanje što će doneti poteškoće u narednom periodu.

Ljubavni horoskop od 29. januara do 4. februara: Blizanci

Horoskop poručuje da se ne oslanjate na standardne scenarije kada je vaš lični život u pitanju jer tokom kritičnog perioda neki obrasci ne funkcionišu onako kako ste zamislili. Ono što vam inače donosi radost i uspeh, sada bi se moglo pretvoriti u nelagodnost i iritaciju. Izbegavajte sastanke u nedelju.

Rak

Ove nedelje, Rakovi će doživeti veliki broj suprotstavljenih emocija u petak i subotu. Među njima mogu biti vrlo neočekivani utisci koje nikada ranije nisu iskusili. To može biti zbog promena u ponašanju partnera ili neke inovacije u njegovom ličnom životu.

Lav

Za Lavove će ova nedelja proći mirno ako stave svoj lični život na prvo mesto. Oni predstavnici znaka koji u velikoj meri psihički zavise od partnera, period otkrivanja i nervoze će se nastaviti, naročito u petak i subotu.

Devica

Device ne bi trebalo da gube vreme ako nameravaju da urade nešto u svom ličnom životu, ali za njih i dalje postoje neka ograničenja. Pre svega je važno da ne odlažu svoje romantične planove do nedelje.

Ljubavni horoskop od 29. januara do 4. februara: Vaga

U toku ove nedelje, Vage će biti prinuđene da podele svoju pažnju na ono što je bilo i ono što se sada dešava. Predstavnici znaka će naiči na neizbežne poteškoće sa prevazilaženjem starih navika i formiranjem novih vrednosti. U takvim uslovima ne treba započinjati ništa novo.

Škorpije

Predstavnici ovog znaka će imati potrebu da odbace sve novo što im život nameće ili da neizbežne promene odlažu što dalje u budućnost. Iako mislite da s ovim stvarate osećaj sigurnosti, razmislite još jednom da li će to imati takav efekat. Važni dani u ovom slučaju su petak i subota.

Strelac

Naredna nedelja će početi loše za predstavnike ovog znaka ukoliko nastave da žive u bliskoj prošlosti i drže se iluzija. Događaji iz ponedeljka će ih duboko uznemiriti i mučiti tokom cele nedelje. Čak i nedelja može postati dan razočarenja.

Jarac

Ove nedelje nemojte da gubite vreme na nebitne stvari, već razjasnite svoja osećanja i sa drugom stranom. Ipak, period od utorka do četvrtka nisu povoljni za to. Takođe, poželjno je da izađete iz zone komfora i reskirate sa nečim novim.

Ljubavni horoskop od 29. januara do 4. februara: Vodolije

Tokom ove nedelje, Vodolije će se truditi da održe balans između prošlosti i sadašnje veze. Međutim, veliki broj znakova neće moći da pobegnu od prošlosti. Sa druge strane, odnos koji sada imaju smatraju stabilnim, pa neće želeti da učine nikakve promene.

Ribe

Događaji u toku naredne nedelje će dati Ribama priliku da ojačaju svoje partnerske odnose. Petak i subota će biti posebno pogodni za ljubavne aktivnosti. Bez obzira na namere, zvezde savetuju da ne idete na ljubavni sastanak u nedelju zbog rizika od smetnji i razočaranja.

shironosov/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate