Ljubavni horoskop za nedelju od 2. do 8. oktobra: Da li će vaš odnos preživeti turbulencije u vezi?

by | 30 septembra, 2023
Ljubavni horoskop za nedelju od 2. do 8. oktobra

Ljubavni horoskop za nedelju od 2. do 8. oktobra donosi turbulencije u vezi. Rakovi ne treba da deluju ishitreno, a Jarčevi će okončati vezu koja ih je mučila. Pripremite se na sve moguće scenarije, a ukoliko ne budu povoljni po vas, prihvatite realnu situaciju.

Crni Mesec u Devici početkom nedelje će doneti džangrizavost i prebacivanje krivice na druge. Oni čija veza preživi ovakav odnos će krajem nedelje na početku oktobra zahvaljujući Merkuru u Vagi, osetiti period harmonije i kvalitetne komunikacije.

Ljubavni horoskop za nedelju od 2. do 8. oktobra

Ovan

Ove nedelje će se mnogi Ovnovi suočiti sa promenama u vezi. Romansa koja je euforično započeta u neobičnom okruženju bi se lako mogla završiti. Parovi koji ipak odluče da ostanu zajedno će se pronaći u neobičnoj situaciji i izgubiće komfor koji su do sada osećali. Veoma je važno da slušate jedno drugo.

Bik

Ukoliko primetite da je vaša veza došla u ćosokak, nemojte očajavati. Ovo verovatno nije kraj, već zaustavljanje pred povoljnim razvojem događaja. Ovo će vam omogućiti da okrenete novu stranicu u svojoj ljubavnoj priči. Bikovi koji su sami ne treba na silu da idu na sastanke. Ukoliko vam to ne prija, napravite pauzu.

Blizanci

Možda će vam se činiti da se vaša ljubavna priča bliži kraju, ali zvezde vam savetuju da ne brinete. Početkom vikenda, osetićete poboljšanje u vašem odnosu. Upravo to će vam biti potrebno da otklonite nepotrebne sumnje, nađete kompromis ili da diplomatski razgovarate o nečemu.

Blejk Lajvli, Devica, i Rajan Gosling, Škorpija

Ljubavni horoskop za nedelju od 2. do 8. oktobra: Rak

Izbegavajte da jurite u nove ljubavne pobede. Preuzeti inicijativu je uglavnom dobra odluka, ali ako pokušavate da spasite bezizlaznu situaciju po cenu sopstvenog žrtvovanja, to baš i nije sjajan plan. Nikako nemojte dozvoliti da vas strastvene odluke ponesu od četvrtka do subote.

Lav

Za Lavove, ova nedelje neće biti naročito radosna. Vreme je da se oprostite od ljubavne priče koja vam je donela mnogo uspomena i emocija tokom proteklih meseci. Iako ćete početkom nedelje biti puni nade, nedelja će pokazati da se situacija neizbežno menja.

Devica

Ne bi bilo loše da ove nedelje napravite pauzu u emotivnoj sferi. Preispitajte situaciju u kojoj se nalazite i budite otvorenog uma. Odbacite sav teret koji osećate. Ukoliko znate šta želite, znaćete kako da poboljšate svoju vezu ili da upoznate pravu ljubav.

Mila Kunis, Lav, i Ešton Kučer, Vodolija

Ljubavni horoskop za nedelju od 2. do 8. oktobra: Vage

Vage će otkriti da im nedavni ljubavni odnos koji im je davao nadu u budućnost izmiče iz ruku. Do kraja nedelje ćete izgubiti veličanstveni adut koji vam je donosio prednost u igri ljubavi.

Škorpija

Škorpije će se možda osećati kao da se nalaze u začaranom ljubavnom krugu. Do vikenda će situacija početi da se menja. Mnoge Škorpije će intuitivno predvideti brzu promenu scenarija, menjajući raspored uloga i obećavajući im nove nade u ljubavi.

Strelac

Ove nedelje se završava prijatna faza vaše veze. Ako se nalazite pred raskidom, preporučljivo je da se oprostite u prijateljskim odnosima. Uostalom, ne mora da znači da je se stara osećanja neće rasplamsati.

Ljubavni horoskop za nedelju od 2. do 8. oktobra: Jarac

Jarčevi koji su doživeli stres u vezi ili su uživali u “zabranjenoj vezi” sada će je okončati i to će im prijati. Osećaćete se slobodnom. Međutim, napravite pauzu da biste izlečili svoje rane. Odbacite teret lažnih ideala i oslobodite svoje srce za novu ljubav.

Prijanka Čopra. Rak, i Nik Dćonas, Devica

Vodolija

Zvezde vam savetuju da se divite lepoti voljene osobe i njihovim blistavim talentima. U suprotnom, moguće je da će se oni ohladiti ili promeniti način ponašanja. Ponedeljak je možda najnepredvidljiviji, najromantičniji i najuzbudljiviji dan.

Ribe

Ribe će osetiti da su umorne od nasumičnih sastanaka ili spektakularnih akcija osmišljenih kako bi dokazale svoje ljubavi. Neki predstavnici znaka će se razočarati u svoju nedavnu romansu, naročito ako je u pitanju ljubav na poslu.

Strelciuc Dumitru/GettyImagesPlus, Jamie McCarthy / Staff/GettyImagesEntertainment,Kevin Winter / Staff/GettyImagesEntertainment, Tristan Fewings / Stringer/GettyImagesEntertainment