Zeleni zmaj: Čaj za mršavljenje rađen po staroj kineskoj recepturi

by | decembar 3, 2014

ZELENI ZMAJ 1

Dobro poznat na našim prostorima Zeleni zmaj se prodaje u Srbiji i zemljama regiona već devet godina, što ga svrstava u jedan od najprodavanijih čajeva u regionu. Zeleni zmaj je postao prepoznatljivo ime kome se veruje. Čak se i mnogo poznate ličnosti hvale svojom vitkom figurom koju odražavaju uz pomoć ovog neverovatnog čaja prijatnog ukusa.

Zeleni zmaj se proizvodi u Srbiji po receptu starih kineskih majstora. U Kini se čaj pije više od 5.000 godina a poznata je i stara kineska poslovica koja kaže: „Bolje tri dana bez hrane nego jedan bez čaja.“

Kinezi su narod s najnižom stopom gojaznosti na svetu zahvaljujući čajevima koje svakodnevno piju, a jedan o najomiljenijih im je – zeleni čaj.

Osnova mešavine Zelenog zmaja zapravo je zeleni čaj uz dodatak brižljivo odabranog lekovitog bilja koje sadrži fiziološke aktivne sastojke za stimulaciju rada bubrega i organa za varenje, pa tako utiču na ubrzavanje metabolizma, razmenu materija kao i izbacivanje suvišne vode i toksina iz organizma. Zato se ovaj preparat preporučuje kao svakodnevni dodatak ishrani s ciljem da se uz poboljšanje životnih navika (izbegavanje napetosti, redovan odmor, adekvatna ishrana, redovno uzimanje tečnosti, pravilno disanje, kretanje) ublaže uzroci koji izazivaju nagomilavanje viška kilograma.

Zeleni zmaj rešava probleme gojaznosti na potpuno prirodan i zdrav način, a najbolje rezultate (gubitak 5 do 10% početne telesne težine) postiže u kombinaciji s dijetama koje se zasnivaju na redukovanom unošenju ugljenih hidrata skrobnog porekla.

Čaj predstavlja mešavinu biljaka koje ubzavaju pasažiranje hrane kroz digestivni trakt, poboljšavaju varenje hrane i metaboličke procese (potencijanalno) i deluju diuretično.

Zeleni Zmaj 3d FOTKA

Kako se konzumira?

Zeleni zmaj se pije dva puta dnevno, pola sata pre ručka i večere.

Saveti za pravilnu ishranu:

Jesti raznovrsnu hranu. Smanjiti unošenje zasićenih masnih kiselina, povećati unos polinezasićenih masnih kiselina. Smanjiti unos holesterola, povećati unos složenih ugljenih hidrata i dijetnih vlakana. Redovno unošenje tečnosti: voda, čajevi, prirodni sokovi. Smanjiti unošenje šecera, naročito belog rafinisanog, zameniti ga medom i malteksom. Smanjiti unos soli, posebno stone kuhinjske. Smanjiti i izbegavati unos kafe, alkohola i duvana.

Čaj možete kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama ili ga naručiti na telefon 021/472-05-12.

Tagovi: