Bob frizura “moderna Dajana” biće svuda ovog leta, prema TikToku!

by | jun 23, 2022
Bob frizura moderna Dajana

Bob frizura moderna Dajana novi je hit leta 2022., a evo o čemu se zapravo radi. 

TikTok je u poslednje vreme preplavljen trendovima za leto, a jedan od njih, za koji se predviđa da će biti najpopularniji, kada je kosa u pitanju, jeste bob po uzoru na princezu Dajanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@ladyydianawales)


Još otkako je Kristin Stewart oživela lik Lejdi Di u filmu „Spencer“, interesovanje za ceo stajling, uključujući i kosu, princeze Dajane dostigao je svoj vrhunac. A ove letnje sezone, fokus je na njenoj čuvenoj frizuri.

Bob frizura moderna Dajana

Naravno, kao što je slučaj s svakim trendom iz prošlosti, tako je i ova frizura doživela moderni tvist.


Bob generalno nikada nije ni izašao iz mode, a razlog zašto je baš ova frizura, po uzoru na Lejdi Di popularna, jeste što se lako održava, a kosi daje volumen i slojeve. Uz duboki razdeljak sa strane, ovakva kosa doživljava moderno ruho, idealno za svaki tip kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mariah krey (@mariahkrey)

Što se dužine tiče, hair stilisti predlažu onu do ivice vilične kosti, kako bi sama kosa mogla nesmetano da raste, a kako mi ne bismo morali da je stilizujemo svaki dan. Sami slojevi na frizuri čine da uvek ima teksturu a u isto vreme je laka za održavanje. Kosa se može pustiti da se prirodno osuši ili je jednostavno prosušite fenom i spremne ste za pokret.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Uz sve to, ovakva frizura podložna je promenama, pa se možete igrati s razdeljcima, a ne menja svoju formu, čak i dok kosa raste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

lepotaizdravlje.rs Princess Diana Archive / Stringer via Getty Entertainment