Boje za kosu koje će vladati ove jeseni!

by | 22 avgusta, 2022
boje za kosu jesen 2022

Tragate za novom bojom kose? Ovi tonovi će vladati tokom jeseni 2022!

Ako govorimo o trendovima u frizuri, nova sezona donosi nove trendove i nove načine farbanja i isticanja kose. Vrhunski hair stilisti odabrali su nijanse za koje očekuju da će postati glavni trend u narednih šest meseci.

Kada budete spremni za promenu boje kose, pregledajte ove trendove koje su odobrili stručnjaci da biste dobili inspiraciju.

 

Boje za kosu koje će vladati na jesen 2022

Karamel pramenovi

Ova boja je kao stvorena za žene koje imaju topao podton kože. Zlatni karamel pramenovi učiniće da tople nijanse izbiju, da obasjaju vaše lice i unesu mu živosti. Baza bi trebalo da bude svetlo smeđa, zato, ako niste prirodna brineta, najpre ćete morati celu kosu da ofarbate u ovu nijansu, a tek potom da izvučete karamel pramenove. U suprotnom, utisak neće biti isti.

karamel pramenovi

 

Čokolada i višnja

Ova kombinacija boja stvara vrlo efektan utisak. Trula višnja pramenovi akcentovali su bogati čokoladni podton. Efekat je najbolji na dugoj kosi, mada je tehnika primenjiva i na frizurama srednje dužine. Boja je kao stvorena za žene tamnijeg tena.

čokolada i višnja

 

Puni blajhani pramenovi

Ovaj bi kolorit komotno mogao da se zove i povratak u devedesete! Pramenovi koji uokviruju lice ofarbani su u blajhano plavo tako da se vidi pun kontrast u odnosu na tamnu osnovu. Boja je rezervisana za tamne brinete koje vole retro stilove. U svetu poznatih trend su ponele Halle Berry, Jamie Chung i Kailey Jenner.

plavi pramenovi

 

Pesak plava

Ovo je idealna boja za plavuše, prirodne i farbane, koje žele promenu. Ovo je suptilno tamnija nijansa koja se relativno lako postiže, a vrlo lako  možete da se vratite supersvetloj blondi nijansi ako se razočarate svojim izborom. Trudite se da koristite zlatne tonove, kako kosa ne bi izgledala tanje.

peščano plava

 

Bogata braon

Još jedna u  nizu boja koje su inspiraciju našle u prirodnim nijansama. Boja deluje jednolično, ali je ipak potrebno upotrebiti tri nijanse kako bi se dobio izgled sa crvenog tepiha kakav imaju Hailey Bieber ili Jessica Alba.

bogata braon

 

Celebrity inspiracija! Intenzivne boje koje ruše predrasude

Iako će ove jeseni biti dominantni prirodni tonovi i tehnike koje omogućavaju da se kopira prirodni izgled, ipak postoje i trendovi koji ruše predrasude i dostupaju. Trend dve boje jedan je od takvih. Podrazumeva tamnu smeđu ili čokolada osnovu i neku od jarkih boja na temenu i šiškama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Halle Berry (@halleberry)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели behindthechair.com (@behindthechair_com)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HIRO|LA Hairstylist (@hirohair)