Najbolje balajaž frizure za leto 2024.

by | maj 28, 2024
najbolje balajaž kombinacije za proleće 2023

Želite potpunu promenu svog stila, a da vam kosa i dalje izgleda prirodno i sveže i još ne zahteva prečeste posete salonu? Pogledajte balajaž frizure za leto 2024.

Balajaž frizura je jednostavan način da vaša kosa stalno izgleda kao okupana suncem, a popularne su, pre svega, jer ne zahtevaju često održavanje i vrlo su prilagodljive svakoj boji i tipu kose. Može da se uradi na gotovo svakoj frizuri i dužini kose.

Pre nego što pozovete svog frizera i zatražite balajaž, znajte da postoji nekoliko stvari na koje treba da obratite pažnju — kao, na primer, trendovi za leto 2024!

Članak se nastavlja posle reklama

Šta je balajaž tehnika?

Balajaž, što je takođe francuska reč za „brisanje“, je tehnika koja se koristi za posvetljavanje kose. Deluje mnogo prirodnije od klasičnih pramenova koji se izvlače pomoću kape ili folije.

Frizer počinje sa farbanjem od vrha kose i nanosi sve više boje kako se približava krajevima. Traje nešto duže nego izvlačenje običnih pramenova, a kod kuće je važno da koristite šampone bez sulfata i parabena.

Najbolje balajaž frizure za leto 2024:

Blonde balajaž

Članak se nastavlja posle reklama

Kombinacija prljavo plave i svetlo plave postiže dubinu, a stilizovanje u talasima pruža dodatnu opuštenost i razigranost ovom balajažu.

Prljavo plavi balajaž

Članak se nastavlja posle reklama

Svoju smeđu kosu Jessica je osvežila prljavo plavim i zlatnim pramenovima i samim tim postigla utisak osunčanosti kose.

Najbolje balajaž frizure za leto 2024: Svetla brineta

Članak se nastavlja posle reklama

Klasična čokoladno braon boja je osvežena medno plavim pramenovima. JLo odlično izgleda sa ovom kombinacijom.

Svetlo smeđi balajaž

Članak se nastavlja posle reklama

Alba je odabrala da njena smeđa kosa bude osvetljena dve nijanse svetlijim pramenovima. Samo na vrhovima nazire se nešto plave boje.

Tamni balajaž

Ko kaže da balajaž mora da uključuje svetle tonove? Tamnosmeđa kosa je ovde osvežena bakarnim tonovima da bi se razbila monotonija.

Članak se nastavlja posle reklama

Svetli balajaž

Ovu ekstresmno svetlu kombinaciju koja uključuje pepeljasto plave pramenove bira većina devojkaka. Samo pažljivo – ova kombinacija zahteva ozbiljnu negu, kako se boja ne bi ispirala.

Najbolje balajaž frizure za leto 2024: Bakarni balajaž

Članak se nastavlja posle reklama

Idealna frizura za sve žene koje vole da se poigravaju sa crvenkastim tonovima. Svetlo smeđa i bakarna boja ostavljaju otličan utisak.

Sophia Zhuraveta/GettyImagesPlus