Prada bob je najluksuznija frizura leta, a lansirala ju je Joey King

by | jul 8, 2024
prada bob frizura

Svet poznatih je saglasan: najluksuznija frizura leta 2024. je Prada bob! Evo kako on izgleda kada ga nosi Joey King

Dok smo svi vrući i znojimo se, Joey King izgleda hladno i sofisticirano. Zašto? Trik je u njenoj novoj frizuri: prada bob. Tipično dugokosa glumica rešila je da se okrene trendu kraćih frizura it uz pomoć stiliste slavnih Dimitrisa Giannetosa, stvorila je ovosezonski trend iz devojaka.

Prada bob je stil i sofisticiranost u istom, izgled koji podseća na Anu Vintur. Samouverena, ženstvena, šik frizura.

Članak se nastavlja posle reklama

Šta je Prada Bob frizura?

Ovaj bob podrazumeva šišanje bez slojeva, sa oštrim, čistim linijama. Kosa uokviruje lice, ravna je i zaglađena, naglašava preciznost šišanja. Možete ga nositi u nekoliko dužina. Najčešće ovakav bob dopire do linije vilica, ali možete ga nositi i u dužini do ramena. Samo budite oprezni ako imate široku snažnu vilicu da je ne naglasite – tada neka vam bob bude ispod linije vilice.

Što se tiče teksture, ravna ili talasasta kosa najbolje izgleaju uz ovaj bob, a trebalo bi ga izbegavati ako ste baš kovrdžavi.

Kako stilizovati Prada Bob?

Pre nego pristupite feniranju, nanesite penu za kosu i potom je osušite širokom okruglom četkom. Dok fenirate, okrećite kosu ka unutra. Na kraju, možete preći kosu peglom kako biste postigli taj uglađeni, luksuzni izgled.

Članak se nastavlja posle reklama

Kada pravite ovu letnju frizuru, izbegavajte korišćenje proizvoda za povećanje volumena i umesto toga pokušajte saproizvodima za glačanje. Kosa će i dalje imati pokretljivost, a delovaće sjajno i zaglađeno.

Pascal le Segretain, Kristy Sparow/GettyImages