Celebrity uzori za novi look

by | jun 18, 2009

Ako ste rešili da ovog leta promenite frizuru, ugledajte se na dame koje šetaju „crvenim tepihom“. Pročitajte savete frizerke Jasmine Babić i prekopirajte stajling holivudskih diva…

 

lepota i zdravlje vektorija bekam

Članak se nastavlja posle reklama

Kratko i efektno
Kao i uvek, Viktorija Bekam ima ultra modernu frizuru. Damama koje imaju sitniju glavu odlično pristaje ovako kratka kosa, koja ističe crte lica, umesto da ih „proguta“ kao što bi to bio slučaj sa dugom kosom. Ovakva frizura lako može da se namesti i bez feniranja, dovoljno je da se pojedini pramenovi definišu voskom ili kremom. Naravno, frizuru na kraju treba učvrstiti lakom.

 


Članak se nastavlja posle reklama


lepota i zdravlje demi mur

Članak se nastavlja posle reklama


Trendi talasi
Demi Mur ima zdravu i sjajnu kosu, koja je, kao što se vidi na prvi pogled, pažljivo negovana. Talasi, kakve ima na ovoj slici, apsolutno su u trendu. Nedostaju joj jedino šiške ili rezdeljak sa strane. Ovako oblikovana frizura dobro pristaje ženama okruglog lica, zato što ga duga kosa vizuelno izdužuje. Frizura kakvu nosi Demi Mur može se napraviti od kose bilo kog tipa. Dobija se feniranjem na lokne pomoću veće četke. Isti efekat može da se postigne i širim figaroom.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

Članak se nastavlja posle reklama


lepota i zdravlje paris hiltonČlanak se nastavlja posle reklama

Ultra moderno
Paris Hilton svakako ima modernu frizuru, međutim, njoj nekako ne pristaje taj oblik – kako zbog četvrtastog lica, tako i zbog kvaliteta njene kose. Na ovoj slici vidim da su krajevi previše istanjeni, pa kosa izgleda kao da je suva i oštećena. Američka trendseterka je dokaz da ne treba po svaku cenu robovati modi. Ista frizura za jednu damu može da predstavlja „pun pogodak“ a na drugoj – potpuni promašaj. Inače, ako se odlučite za ovakvu frizuru, imajte na umu da morate redovno da se fenirate, kako bi vam kosa uvek bila lepo oblikovana.

 

 

Članak se nastavlja posle reklama


lepota i zdravlje kristina rici


Članak se nastavlja posle reklama

Zdravo i sjajno
Dopada mi se frizura Kristine Riči pre svega jer joj je kosa zdrava, sjajna i negovana. Šiške savršeno pristaju uz ovakvo srcoliko lice, baš kao i talasi. Da sam kojim slučajem ja Kristinina hair stilistkinja, blago bih joj stepenovala kosu, pošto mislim da bi to više odgovaralo njenom obliku lica. Osim toga, time bi talasi bili izražajniji.

 

 

 

Tagovi: