Cirkoni za kosu: Novi vrući hair trend za 2022.

Kako su trendseterke dečiju igračku pretvorile u fenomenalan aparat za stilizovanje

by | 19 jula, 2022

Novi – stari trend ponovo osvaja svet. Ako ste bile mlade devedesetih sigurno vam je poznato koliko nakit za kosu može da bude efektan. Ukoliko ste propustile ove modno potpuno blesave godine, znajte: svetlucavi cirkoni u kosi idealni su večeri u kojima želite da izgledate senzacionalno.

 

TikTok obiluje trendovima za stilizovanje kose od kojih neki mogu da izgledaju potpuno blesavo poput uvijanja kose čarapama (koje inače, jako podseća na krpice koje vezuju devojčice). Ali, cirkoni za kosu apsolutno oduševljavaju. Zašto? Lako se nanose, a vrlo su efektni. Sve što vam je potrebno da biste izgledale sjajno jeste presa sa cirkonima  i čista kosa. Što je najznanimljivije: sve ove fenomenalne frizure napravljene su uz pomoć prese koja je deo seta za devojčice!

@sophie_murraayyOn Amazon! Obsessed ♬ original sound – Sophie Murray

Cirkoni za kosu – uradite same

Naravno, ovakve spravice uopšte nisu obavezne. Za ovakav luk dovoljna vam je obična pegla za kosu i cirkoni iz bilo koje bolje opremljene parfimerije. Oni se postavljaju u tri koraka: uklonite zaštitu, postavite cirkon na providnoj foliji i zagrejete pramen kose presom. Posle 6 – 7 sekundi pod presom, uklonite foliju, a cirkon će stajati cele nedelje!

Skidanje? Dovoljno je da dobro našamponirate kosu. Ako je neki cirkon uporan, postoje posebna sredstva za skidanje lepka sa kose.

Lepak za kosu

Ako čuvate kosu od pregrevanja i krzanja, onda možete cirkoničiće da postavite i bez pegle. Dovoljan je lepak za kosu. TikTok će vam najpre preporučiti Got2b Glued Spiking. Zašto da ne? Ima ga i kod nas na tržištu.

Lepak postavite na izabrani kamenčić i jednostavno ga utisnete u pramen kose. Dovoljna je kapljica – drži prilično čvrsto. Uklanja se jednako lako: dovoljno je da skinete jedan po jedan sa kose ili nakon toga je isperete čistom vodom.

@katiefarhood i wanted that Conair gem thing SO bad when i was younger #90saesthetic#early2000s#hairjewelry#2000sthrowback#makeupartist#InstaxChallenge#OscarsAtHome#BridgertonScandal ♬ Wannabe – Spice Girls

IG @renatajovev_mua,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.