Dakota Džonson je frizuru za „bad hair days“ ponela na crvenom tepihu…

by | februar 8, 2017

… i moramo priznati da je naša zvezda s naslovnice februarskog broja štampanog izdanja L&Z – odlično izgledala!

Foto: Guliver/Cover Images

Bilo da se vikendom izležavate na kauču u omiljenom duksu, koristite lepo vreme za šetnju u prirodi ili pijete kafu u gradu, u odeći od sinoć jer praktično još niste ni stigli kući posle izlaska – velike su šanse da vam je u sva tri slučaja frizura ista – visoka punđa.

Kada već ne idemo na posao, zar ne prija u potpunosti da se opustimo, pa da, čak i kad je naš izgled u pitanju – malo spustimo kriterijume? U takvim situacijama visoka punđa je idealna frizura jer izgleda super čak i ako smo kosu oprali pre pet dana, a gotova je za dva minuta. Ako ne verujete nama, pitajte Dakotu 😉

Ali, ako smo do sada ovu frizuru svrstavali u kategoriju „za bad hair days“, možda ćemo promeniti mišljenje otkako smo zvezdu filma Pedeset nijansi mračnije zapazili s njom na crvenom tepihu. I, naravno, izgledala je fantastično s tom kombinacijom elegantne haljine i opuštene frizure. Obavezno pogledajte i ovaj krupniji kadar koji je njen frizer, Mark Taunsend, postavio na Instagram.

Dovoljan vam je šampon za suvo pranje kose, četka i nekoliko običnih ukosnica i naš – lazy look dobija status frizure s crvenog tepiha!

via GIPHY

Pročitajte i… Ovo je frizura koja mi ne oduzima vreme, a mogu da je nosim u svakoj prilici

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi: