Frizure za božićnu zabavu: Najlepši, jednostavni a efektni praznični hair stilovi!

by | 4 januara, 2023
Frizure za božićnu zabavu

Predstavljamo vam frizure za božićnu zabavu koje se prave lako, a i te kako ostavljaju vau efekat. 

Praznična atmosfera i dalje traje, a uskoro je vreme i za mnogima omiljeni praznik. Radujete se što ćete proslaviti Božić s porodicom i prijateljima. Trpeza je osmišljena, kao i odevna kombinacija i makeup. Ostalo je još samo da smislite šta ćete raditi sa kosom. Ne brinite, tu smo da vam olakšamo i ovaj korak. U nastavku vam otkrivamo jednostavne frizure koje možete napraviti za božićni ručak ili večeru.

Frizure za božićnu zabavu

Pleteni rep

Broj jedan na našoj listi je ovaj stilskirep sa obrtom. Ovaj upečatljiv stil je razigrani izgled tradicionalnog ponija i savršen je za otmjene božićne zabave i male svečanosti. I najbolje od svega, super je jednostavno! Samo povucite svoje pramenove nazad u niski rep i ispletite dužinu. Dodajte slatku maramu ili dodatak za kosu za dodatni efekat

Niska punđa

Niska punđa je izgled koji ne zahteva održavanje i koji će vam potrajati od jutarnje kafe direktno do deserta na božićnoj večeri. Ovaj izgled će vam takođe oduzeti manje od deset minuta ujutru. Može se čak i doterati ako ste u svečanoj odeći, samo je uparite sa nekim statement minđušama i svetlucavom senkom za oči.

Frizure za božićnu zabavu- Kovrdžavi niski rep

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sitting Pretty Halo Hair Extensions (@sittingprettyhalohair)

U ovom slučaju sve je u volumenu i dužini.  Da biste kreirali ovaj stil, operite i osušite kosu kao i obično. Zatim na kosu dodajte preparat za stilizovanje.  Labavo uvijte kosu i skupite je u niski rep, ostavljajući 2 debela pramenova napred. Uvrnite jedan od delova kose i umotajte ga oko osnove repa, pričvršćujući ga ukosnicom.  Ponovite ovaj korak, ali umotajte drugi deo u suprotnom smeru da biste stvorili ovaj tkani efekat.

Visoka punđa

Nošenje podignute kose za zabave može vam biti pomalo dosadno naročito ukoliko je nosite ceo dan na poslu. Ali, umesto da spustite svoje pramenove (bukvalno i figurativno), isprobajte neurednu, obimnu visoku punđu.  Da biste dobili ovu slatku frizuru za božićnu zabavu, počnite tako što ćete odvojeno uvijati kosu. Uvucite kosu u visoki rep. Dva dela repa obmotajte oko gumice i pričvrstite ukosnicama.

Frizure za božićnu zabavu- Visok konjski rep

Visoki repovi bi trebalo da budu visoko na vašoj listi frizura za božićnu zabavu.  Slično kao i visoka punđa, visoki konjski rep je osnovni stil za kancelariju. Zavežite kosu u visok rep i s dva prednja pramenova sakrijte gumicu. Malo povucite kosu iz korena za casual efekat.

Uvrnuta niska punđa

Vrhunski lep, boho stil – ovu nisku punđu obrtom treba označiti sa vaše liste želja. Ovaj klasični, ženstveni izgled idealan je za elegantnije. Uparite je sa svojom omiljenom koktel haljinom i minđušama sa suptilnom, prirodnom šminkom i blistavom kožom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emma Chen (@emmachenartistry)

Frizure za božićnu zabavu- Vintage talasi

Vintage talasi su još jedna klasična frizura za božićne zabave savršena za formalne funkcije. Ponovo napravite ove uglađene vodene talase tako što ćete početi sa čistom, suvom kosom i naneti sprej za zaštitu od toplote. Osušite svoje pramenove širokom četkom da biste stvorili dodatni volumen i dodali malo teksturirajućeg spreja na korene i srednje dužine. Držite kosu odvojenu da bi se uvijala. Ovo će vam omogućiti da budete temeljniji prilikom stilizovanja. Upotrebite veliki uvijač ili figaro i uvijajte veće pramenove kose. Održavanje kose ravnom dok je omotate oko pegle je najvažnija stvar kada pravite starinske talase.


Kosa iza uha je potpis ovog stila. Gurnite kosu u bočni deo i pomoću češlja zagladite jednu stranu iza uha. Pričvrstite ukosnicom ili svečanom kopčom.

 Teksturirane lokne

Sveže i zabavne za leto, teksturirane lokne mogu biti pun pogodak i za božićnu zabavu. Ova frizura je namenjena za ležernije zabave. Da biste dobili ovu frizuru,  grubo uvijte svoje pramenove manjim figraom.  Dodajte malo slane vode ili spreja za teksturu na kosu.

 

Lepota i zdravlje sarahwhair via Instagram;