Izblajhani bob: Khloe Kardashian postavila novi hair trend za ovo leto!

by | 26 juna, 2022
Izblajhani bob

Izblajhani bob vratio se u modu i to zahvaljujući Khloe Kardashian, a evo i kako ćemo ga nositi!

I te kako je primetan trend povratka bob frizure, pogotovo tokom ovog leta. Uz to što se nose francuski bob, talasasti i modernija verzija boba princeze Dajane, još jedna varijacija na temu ponovo je u modi.

Naime, Khloe Kardashian odlučila je da nam vrati trend devedesetih- blajhanu bob frizuru. Nije ništa iznenađujuće da sestre Kardashian i Jenner eksperimentišu sa kosom, a posvetljavanje vlasi jedan je od trendova u kojem uživaju gotovo sve dame ove poznate porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Pored Kim Kardashian, koja je nekoliko puta blajhala kosu, istim stopama krenula je i Kylie Jenner, a onda i Khloe. A tokom ovog leta, Khloe je postavila i novi trend. Mi vam u nastavku predstavljamo nekoliko ideja kako možete nositi ovu frizuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @kimkardashian

Izblajhani bob za 2022.

Klasika

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jayne Matthews (@jayne_edosalon)

Frizura slična Khloinoj, ali nešto kraća verzija, idealna za dame tanke ili pak gušće kose.

Za odvažne

Ukoliko želite da blajhanu kosu osvežite upečatljivim detaljima, isprobajte prednje pramenove vibrantnih boja. U opticaju su crvena, rozikasta, pa čak i narandžasta nijansa.

Ombre

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mecca Schindler (@hair.by.mecca)

Ovaj način farbanja i dalje je u modi, a idealno izgleda uz blajhanu kosu.

Izblajhani bob- Detalji

Već smo pričali da su pletenice ovog leta potpuni hit, pa probajte da osvežite svoj bob blajhanom nijansom i ovakvim detaljima. Sigurno je da nećete ostati neprimećene.

lepotaizdravlje.rsRestrictions: Contact your local office for all commercial or promotional uses. Full editorial rights UK, US, Ireland, Canada (not Quebec). Restricted editorial rights for daily newspapers elsewhere, please call. Credit: Matt Winkelmeyer / Staff via Getty Entertainment