Najpopularnije frizure za zimu 2022: Lokne i ravni bob preuzimaju prvo mesto!

by | 4 oktobra, 2022
Najpopularnije frizure za zimu 2022

Najpopularnije frizure za zimu 2022. su definitivno lokne i ravni bob, a evo i zašto!

Sa početkom nove sezone dolazi i želja da probamo nešto sasvim neočekivano sa svojom rutinom lepote. Ako vas je ova jesenja sezona nagnala da napravite novu glamuroznu frizuru, hair stručnjaci su za vas.

Najpopularnije frizure za zimu 2022.

Predstojeća jesen je rezervisana isključivo za eksperimentisanje sa isprobanim frizurama. Možete očekivati da ćete ove sezone videti mnogo šiški, slojeva i skraćenih stilova.

Dok neki trendovski stilovi zahtevaju posvećenost i značajan rez, hair stilisti upozoravaju da se ne osećate kao da morate da date sve od sebe. Ne treba vam nešto ekstremno da biste se istakli!

Da biste produžili vek vaše jesenje frizure, stručnjaci su predložili da se oslonite na proizvode koji mogu da ponište neke od potencijalnih oštećenja izazvanih letnjim toplotnim talasima. Važno je da razgovarate sa svojim stilistom o prelasku na rutinu nege kose posle leta. Promena temperature i vlažnosti uvek će uticati na kosu. Razmislite o dodavanju tretmana dubokog hidriranja vašoj rutini.

Jeste li spremni da probate nešto novo sa svojom salom ove jeseni? U nastavku pronađite frizure koje možete očekivati u trendu ove sezone.

Srednja dužina za maksimalan vau efekat

Ne treba vam dramatičan potez da biste dali izjavu ove jeseni. Lena Yumi , frizerka i suosnivač Hairitage Family salona predlaže da se držite pramenova srednje dužine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BAX (@ellabalinska)


Kosa srednje dužine daje vam najbolje od oba sveta kada iz kancelarije idete do razigranog opuštenijeg looka. Za one sa loknama, ona predlaže da koriste svoj proizvod za definisanje kako bi poboljšali oblik kose i zaštitili od kovrdžanja.

Najpopularnije frizure za zimu 2022- gladak i uredan bob

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JP MODE Salon (@jpmodesalon)


Znamo da ćemo videti mnogo volumena kada je garderoba u pitanju – posebno u rukavima i velikim, oversized košuljama – tako da ćemo svi tražiti malo balansa sa oblikom kose.  Stoga ćemo videti sve više oštrih i elegantnih bobova u kombinaciji sa svim tim „naduvenim“

Stilovi uokvirivanja lica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenny Cho (@jennychohair)


Oni sa dužom kosom oslanjaće se na rezove koji uokviruju lice. Videćemo mnogo pokreta: uokvirivanje lica ili rezovi koji ističu određene delove lica (usne, jagodice, bradu). U fokusu će biti duge frizure u kojoj se svi slojevi labavo spuštaju do najdužih pramenova, tako da kosa može da se kreće i ima oblik, a da zadrži svu dužinu.

Mnogo slojeva

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


Jesen i zima su vreme za volumen i pokrete. Stoga, očekuje nas sezona ispunjena slojevitom kosom. Ako se osećate kao da vam nešto nedostaje, pokušajte sa dugim slojevima kao sjajnim uvodom u buduće kraće slojeve. Obavezno razgovarajte sa svojim stilistom o pravoj dužini i broju slojeva koji odgovaraju vašoj teksturi.

Crvena kosa se vraća u modu: 5 nijansi riđe koje će biti u trendu sve do leta 2023!

Lepota i zdravljeOlga Sagal/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; angel_nt/iStock/Getty Images Plus via Getty Images;