Poznate dame otkrivaju svoje TAJNE

by | 9 septembra, 2009

 

Lični frizeri poznatih dama „zauzdali“ su njihove duge kose i pokazali nam da se može izaći na kraj i sa onom najnestašnijom.

 

Iva strljic

 

IVA ŠTRLJIĆ, glumica
Nebojša Bjelica, frizer Redken akademije

Kakva je Ivina kosa Ivina kosa, po teksturi, spada u malo grublju kosu koja je teška za oblikovanje. U salonu Kod frizera odlazi svake nedelje, a od kada vodi „Jutarnji program“ na TV B92, fenira se svakog drugog dana. Da li sluša svog frizera Pažljivo sluša savete jer joj je kosa, kako i sama kaže, potpuno „neuračunljiva“. Kako sama sređuje kosu Kad to radi sama, i ne pokušava da napravi frizuru, već je samo osuši jer zna da neće uspeti da izađe na kraj sa svojom „neposlušnom“ kosom. Preparati U salonu koriste Redken i Kerasase preparate, akod kuće Iva upotrebljava Panten šampone. Šta bi promenio na njoj „Ono što sam mislio da treba menjati – već sam promenio. Kad smo počeli da sarađujemo, Ivina kosa je bila svetlija. Mislim da ova boja ističe i kvalitet njene kose, a i lice joj dolazi do izražaja. Blagi uvojci ističu njenu ženstvenost.“ Tip-top frizura Uvek joj je bitno da ima dobru frizuru, jer se, kako se kaže, nikad ne zna koga možeš sresti.

 

Aleksandra Radovic

 

ALEKSANDRA RADOVIĆ, pevačica
Zoran Janković, frizer Redken akademije

Kakva je Aleksandrina kosa Negovana je i zdrava. U salonu Sa njom se šale da gotovo „ne silazi sa frizerske stolice“. Ona, u istom stilu, odgovara da je to njen hobi. Da li sluša svog frizera Aleksandra ima formiran ukus,insistira na perfekcionizmu. Imaju poverenja jedno u drugo, pa se zato veoma lako i brzo dogovore. Štaviše, često se dešava da Aleksandra sedne na stolicu i kaže: „radite šta hoćete“. Kako sama sređuje kosu Osoba, koja tako često odlazi u frizerski salon, nema potrebe sama da se bavi sređivanjem kose. Preparati U Redken akademiji, naravno, koriste Redken preparate, ali i Kerasase. Šta bi promenio na njoj „Aleksandrina frizura konstantno se menja, ali veoma suptilno. ‘Napustila’ je svet plavuša i – nije se pokajala, ‘pronašla’ se u ovoj boji kose, i kaže da više nikada neće biti plava.“ Tip-top frizura Aleksandri je frizura veoma važna, pa zato insistira da u svakoj prilici bude baš onakva kakvu je zamislila – tip-top.

 

Zvezdana Jovanovic

 

ZVEZDANA JOVANOVIĆ, TV voditeljka
Frizer Marijana Đorđević, Salon Voje Radivojevića

Kakva je Zvezdanina kosa Zvezdanina kosa je vrlo tanka. U salonu Koliko često će ići kod frizera, zavisi od toga koliko posla ima, jer svaka emisija zahteva „svežu“ frizuru. Da li sluša svog frizera „Zvezdana je spremna da posluša savet i s njom se o svemu začas dogovorim.“ Kako sama sređuje kosu Samo kada je na odmoru. To je, ujedno, predah i za njenu kosu, koja je uglavnom umotana u punđu. Jedino tada Zvezdanu možete da vidite sa kovrdžama. Preparati U salonu koristi Revlon preparate. Otkrila nam je da ponekad vredi poslušati i poneki savet naših baka. Kaže da je pivo savršeno za kovrdžavu kosu, uz konstataciju da je to najbolji „gel“ na svetu. Šta bi promenila na njoj „Ubacila bih pramenčiće – svetlije i tamnije. To sam joj već predložila, a da li će prihvatiti – videćemo.“ Tip-top frizura S obzirom na to koliko je često pred kamerama, njena kosa uvek mora da izgleda „specijalno.“

 

Danijela Stajnfeld

 

DANIJELA ŠTAJNFELD, glumica
Frizer: Zoran Ranković, Hair studio Tok

Kakva je Danijelina kosa Danijela ima suvu kosu, koju redovno „hrani“ u salonu. U salonu Dolazi svaka dva-tri meseca. Da li sluša svog frizera „Imam recept za ubeđivanje i veoma sam dosadan, tako da na kraju, svaka devojka, koja ima problem sa kosom, pristane da proba to što joj savetujem. Pošto odmah primeti efekte, nakon toga me sluša.“ Kako sama sređuje kosu Danijela najčešće sama sređuje kosu, što i nije neki problem, jer je uglavnom samo opere i osuši. Preparati U salonu „Tok“ koriste se Goldvel preparati, ali Danijela kosu pere Lashovim šamponom. Nikad ne stavlja penu, gel ili lak i ne farba se. Šta bi promenio na njoj „Danijeli bi odgovarali bakarni i pramenovi boje čokolade, jer poboljšavaju izgled kose, daju joj sjaj, čine je bogatijom, punijom, ‘veselijom’…“ Tip-top frizura Danijeli je bitno da njena kosa lepo izgleda. Najviše voli kad je „raspuštena“.

 

Tagovi: