Zastarele frizure: Ove hair stilove nemojte više nikada isprobavati!

by | 15 novembra, 2022
Zastarele frizure

Ovo su zastarele frizure koje predstavljaju pravi anti-trend kada je stilizovanje kose u pitanju. Obratite pažnju prilikom sledeće posete stilisti!

Prekrasan stajling odmah daje samopouzdanje i razveseljuje. Ali neke poznate frizure su već izašle iz mode, a neke takođe dodaju starost ili jednostavno nikome ne odgovaraju. U nastavku vam otkrivamo frizure koje su zaista zastarele, a u isto vreme predstavljamo vam i one koje su u trendu.

Zastarele frizure

Jasne lokne

Sećate se, samo iz nekog razloga, sve dame su kao jedan uvijale kosu peglom ili figarom, a lokne su elastično skakale u ritmu svakog našeg koraka. Sada je u modi nebavezni stajling, koji se može uraditi i peglom za kosu. Takođe, ako imate kovrdžavu kosu, možete je uviti gelom. Takav stajling izgleda mnogo elegantnije i prirodnije.

Zastarele frizure- valovitost

Ako ne idete na zabavu u stilu 80-ih, onda vam toplo preporučujemo da zaboravite na valovitost po celoj dužini. Sada ga stilisti koriste samo za stvaranje bazalnog volumena, i samo tako da je neprimetan. Trik se može ponoviti kod kuće, ali pazite da se nabor ne vidi.

Najbolje frizure za retku kosu: Šišanjem do dodatnog volumena

Obrnute pletenice

Još jedan anti-trend danas su pletenice sa izduženim pramenovima za volumen, kao i složena kitnjasta tkanja. Na takve pletenice možete potrošiti previše vremena, bolje je da pletete čvrste i male pletenice blizu lica. Ili budite inspirisani Bellom Hadid i napravite dva niska „pigtaila“.

„Krofna“ punđa

Uredne i zalizane punđe takođe treba ostaviti u prošlosti. Sada takve frizure izgledaju čudno i neprikladno. Ako želite da napravite glatku frizuru, onda jednostavno očešljajte kosu gelom i napravite običnu punđu na potiljku ili isprobajte nisku punđu. Neuredne punđe su takođe u trendu: ostavite malo volumena kod korena, povucite pramenove sa lica da biste stvorili efekat kao da niste ni pokušali napravite frizuru.

Zastarele frizure- „zalizani“ rep

Pa, kako ne spomenuti repove tako voljene u svakom trenutku. Ovde je bolje delovati bez fanatizma – nema potrebe da ih povlačite do samog vrha očima, češljajući svaki pramen na putu. Ako vaša duša traži visok rep, dodajte malo volumena kosi na vrhu za ležernost. I još dobrih vesti – niski repovi ponovo dobijaju na popularnosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Priyamvad (@long_hair_monk)

lepotaizdravlje.rs Sofia Zhuravets/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Khosrork/iStock/Getty Images Plus via Getty Images