Celebrity hair inspo: Boho frizure za leto 2024.

by | jun 4, 2024
boho frizure za leto 2024

Najlepše boho frizure za leto 2024. nose u sebi boemski šik, ističu prirodnu teksturu kose i izgledaju kao da u njih nije uloženo ni malo napora. Evo kako ih nose zvezde

Boho šik se vratio, i bez obzira da li vam se sviđaju lepršave haljine ili ne, prišunjaće vam se ovoga leta. Najlakši način da se poigrate sa ovim trendom jeste da prigrlite frizure u boho stilu. Tako ćete kanalisati boemski duh i uvesti ga u svoj beauty svet. Razbarušeni, prirodni talasi, osunčana koža ili pletenice su savršen način da se uklopite u trend i izgledate senzacionalno.

Kakve su to frizure u boho-šik stilu?

To je duh 70-ih umotan u haristyle i donosi vam vrlo slobodne i razigrane varijacije. Ono što je jako važno jeste da boho frizura ostavlja utisak kao da je pravljena bez napora i da je apsolutno nesavršena.
Boho frizure imaju tendenciju da budu meke, lepršave i da odišu prirodom – to ne sme biti ništa previše zalizalno, previše zategnuto ili savršeno. Razmislite o dugim talasima, labavim pletenicama i pramenovima koji uokviruju lice. To je takođe savršen izgovor da u svoj izgled utkate cveće, zelenilo ili druge elemente inspirisane prirodom.
Treba li vam inspiracija?

Članak se nastavlja posle reklama

Najlepše boho frizure za leto 2024. po ugledu na zvezde

Hajde da hair inspo ovoga puta pribavimo od slavnih boho muza.

Zoe Krawitz

Naizgled neuredna frizrua sa pletenicama je u stvari savršeno stilizovana boho frizura, uklopljena uz nežno roze lepršavu haljinu. Kada je boho u pitanju, ovo bi mogao biti izbor br. 1.

Kate Moss

„Operi kosu i kreni“ stil koji nosi Kate Moss već godinama odličan je primer boho frizure. Negovani plavi pramenovi koji izgledaju krajnje nehajno – ima nečeg boemskog u tome.

Članak se nastavlja posle reklama

Gigi Hadid

Super duga XL kosa modela, sa razdeljkom u sredini, sasvim prirodne teksture – još jedna odlična verzija boho frizure. Vodite računa: vaši ultradugi pramenovi ne smeju da  budu ni peglani, ni talasasti, neophodno je da izgledate kao da ste upravo završili sušenje kose na vazduhu.

Zendaya

Još jedan savršen primer kako prirodna tekstura kose može da joj da boemski prizvuk i da učini frizuru trendom, spremnim čak i za crveni tepih.

Članak se nastavlja posle reklama

Florence Welch

Boho nikada nije cvetao kao sedamdesetih u vreme hipija. Ova kosa neodoljivo podseća na tu eru: ravne, guste šiške i slojevita kosa.

J Nemchinova/gettyimagesplus