Dugi bob frizure – prelepe i lake za održavanje

by | jun 8, 2024
Dugi bob frizure – prelepe i lake za održavanje

Dugi bob jedna je od najtraženijih frizura u frizerskim salonima jer odlično stoji svim ženama, praktična je i veoma raznovrsna.  

Kada želimo da promenimo svoj izgled uvek moramo uzeti u obzir mnoge faktore i bez pomoći dobrog frizera možda nećemo odabrati idealnu frizuru. I ne možemo se slepo voditi trendovima, jer treba uzeti u obzir tip kose (kovrdžava, ravna, gusta, tanka…), oblik lica, pa čak i boju kose. Isto važi i za dugi bob. A u nastavku slede najlepše varijante ove frizure koje su lake za održavanje.

Osim toga, Takođe je važno razmisliti o tome koju vrstu šišanja želimo, ako se odlučimo za vrlo praktičan i svestran koji nam omogućava hiljadu frizura i uz malo održavanja ili ako rizikujemo agresivniju i odvažniju koja će nas nešto više ograničiti. i neće trebati više pregleda u frizerskom salonu.

Članak se nastavlja posle reklama

Dugi bob: Koja varijanta vam se najviše dopada

1. Prirodni dugi bob

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Činjenica je da smo videli Dženifer Lopez kako nosi skoro sve laskave i trendi frizure. Jedana od najelegantnijih bila je ovaj dugi bob koji je bio podjednako prirodan koliko i šik. Sa uokvirujućim pramenovima dizajniranim posebno za ovu frizuru, dobićete savršenu frizuru koja uopšte nije zahtevna.

2. Ravni bob

Članak se nastavlja posle reklama

Dugi bob ističe svoju najelegantniju i najsofisticiraniju stranu kada se nosi ravno. Idealna frizura sa razdjeljkom na sredini i blago uvijenim krajevima.

3. Francuski bob

Članak se nastavlja posle reklama

Ova frizura prosto je neodoljiva. Otvorene šiške u najčistijem stilu Brižit Bardo, meki talasi koji dodaju volumen, nimalo zahtevna… Šta više poželeti od jedne frizure…

4. Bob sa dugim slojevima

Članak se nastavlja posle reklama

Ema Stoun takođe je nosila dugi bob frizuru. Njena, sa super trendi tonom poput ove osvetljene crvenkasto braon boje koja joj toliko dobro stoji, ima duge slojeve koji daju ležeran i prirodan izgled.

5. Holivudski glamur

Članak se nastavlja posle reklama

Džesika Čestejn prosto blista s dugom bob frizurom s talasima u holivudskom stilu. Prava frizura za otmene dame.

6. Asimetrični bob

Ova vrsta asimetričnog reza idealna je za ravnu kosu. Pramenovi koji uokviruju lice još više će istaći lepotu ove frizure.

Članak se nastavlja posle reklama
HBRH/shutterstock.com