Frizure sa šiškama: Izaberite oblik koji najbolje pristaje vašem licu

by | 9 februara, 2023
frizure sa šiškama

Kažu da su šiške kao ram vašeg lica i frizure sa šiškama gotovo uvek izgledaju fenomenalno, bez obzira da li imate dugu ili kratku kosu.

To je mnogo više od klasičnih ravnih šiški. Usudite se da u 2023. godini promenite svoj stil i šiškama istaknete najlepše crte. Šta kažete na romantične zavesa šiške? Isprobajte i bebi kratke šiške koje prete da postanu najpopularnija frizura. Ili se držite klasike – ravne šiške nikad ne izlaze iz mode.

Frizure sa šiškama: 6 oblika koji su sada u trendu

Šiške koje pristaju svima: zavesa šiške

To su šiške, ali takođe nisu baš šiške. Slojevi, ali nisu samo slojevi. Ova vrsta šiški je posebna zbog toga što se lako može prilagoditi svakom obliku lica u različitim dužinama. U zavisnosti od toga koje karakteristike želite da istaknete, možete ili da ih ošišate duže da biste istakli jagodice ili kraće da biste uokvirili liniju obrva.

Ravne šiške

Jednostavne, ravne šiške odmah privlače pažnju ka vašim očima. Kada ih stilizujete kod kuće, neće vam biti potrebno mnogo vremena: samo ih na brzinu oblikujte uz pomoć fena i okrugle četke.

Frizure sa šiškama: Duge uske šiške

Ovaj oblik šiški najbolje izgleda kada se blago uvije. Njihov završetak je vrlo uzak i ide u špic ali se širi kako se penjete uz kosu. Nose se slično kao zavesa šiške, izgledaju fenomenalno i uz puštenu i uz zavezanu kosu (u repu ili punđi).

 Bebi (kratke) šiške

“Bebi” šiške su pomalo pogrešan naziv, s obzirom na to koliko ovaj oblik izgleda seksi. Očekuje se da će totalno zapaliti frizerske salone u 2023. godini. Možete se igrati sa dužinom ali ključno je da budu kraće od uobičajenih ravnih šiški. Nosite ih potpuno ravne ili ih natapirajte za neuredniji i opušten izgled.

Frizure sa šiškama inspirisane 70-im

Zaobljene guste šiške tako posećaju na Charlie’s Angels i posebno dobro izgledaju na dužoj kosi. Šiške inspirisane 70-im sjajno pristaju svakom obliku lica i bilo kom tipu kose – ravnom ili talasastom. Da biste dobili taj dodatni volumen, osušite vlažne šiške pomoću velike okrugle četke i fena.

Lepršave francuske šiške

Ove lepršave francuske šiške ekvivalentne su nošenju svilenog ogrtača. Lagane su, romantične i opuštene. Obično su duže od klasičnie frizure sa šiškama i imaju mnogo teksture i volumena. Za najbolji efekat ih možete jednostavno osušiti na vazduhu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

 

Miljana MomirovićTimm Creative/GettyImagesPlus