Frizure za okruglo lice koje su u trendu ove jeseni

by | 5 septembra, 2023
Devojke modeli za frizure uz okruglo lice

Ove jeseni nam stižu razni trendovi u svetu mode. Ove frizure uz okruglo lice će obeležiti jesen. Pročitajte u tekstu o kakvim frizurama je reč.

Frizure uz okruglo lice: Trendovi za jesen 2023

Posle leta je kosa često suva i iscrpljena zbog sunca i slane vode. Sa dolaskom jeseni možete da odsečete oštećene krajeve ili da isprobate nove frizure koje će odgovarati vašim crtama lica.

Slojevite frizure

Slojevite frizure će ove jeseni biti među najpopularnijim. Ovaj tip frizure je savršen za one koji imaju gustu kosu. Slojevi u šišanju će vašoj kosi dati više volumena, a savršeno će pristajati vašem obliku lica. Da bi se volumen duže održavao, nanesite sprej za povećanje volumena na koren.

Frizure uz okruglo lice: Ravan bob

Kratke frizure su takođe u trendu. Dužina boba može biti do sredine vrata, ali kosa ne bi trebalo da vam dodiruje ramen. Ovakvu frizuru možete oblikovati na nekoliko načina koristeći proizvode za stilizovanje. Dajte kosi prozračnu strukturu ili stvorite efekata vlažne kose. U svakom slučaju, ova frizura će vam pristajati.

Šiške sa kovrdžavom kosom

Kovrdžava kosa je takođe jedan od vladajućih stilova. Stilizovanje ovakve kose nije preterano zahtevno, ali bi bilo dobro da koristite difuzor (priključak za fen za strukturiranje lokni) i proizvode za oblikovanje kovrdžave kose.

Frizure za okruglo lice: Ravne šiške

Ako imate ovalno ili okruglo lice, onda su ravne i guste šiške sjajan izbor. One će istaći vaše crte lica i učiniti vaš izgled izražajnijim.

Ravan rez i dužina kose do ključne kosti

Ove jeseni, frizura sa uskim rezom i dužinom kose do ključne kosi vraća se u modu. Dužina ove kose će odgovarati svakom okruglom licu. Da biste što bolje stilizovali ovu frizuru koristite proizvode za zgušnjavanje pred stilizovanjem, kao i sprjeve za sjaj kose.

Ako niste isprobali ove frizure, onda je zaista pravo vreme za to. Septembar je vreme novih početaka, a promene su nekada zaista osvežavajuće. Pa, zašto da ne?

VeranikaSmirnaya/GettyImagesPlus,PIKSEL/GettyImagesPlus