5 tihi luksuz torba za jesen 2023: Izgledaju otmeno i skupo

by | 5 septembra, 2023
5 tihi luksuz torba za jesen 2023: Old money je u trendu; žena u crvenoj suknji sa malom crnom torbom

„Tihi luksuz“ ulazi u jesen, inspirišući nas da nabavimo udobne džempere od kašmira, jakne i elegantne tašne koje izgledaju kao da ste na njih potrošili celo bogatstvo. Predstavljamo vam 5 tihi luksuz torba za jesen 2023. godine.

Tihi luksuz estetika je u ekspanziji, naročito kada su garderoba i aksesoari u pitanju. Malo smo se raspitali šta će to biti u modi ove jeseni kada su torbe u pitanju i “tihi luksuz” stilu. I svašta smo otkrili. Sa ovim torbama izgledaćete kao milion dolara.

5 tihi luksuz torba za jesen 2023: Ugledamo se na ikonu stila

Napustivši jahtu Dodija Al Fajeda i vrativši se u London, Lejdi Di je odmah promenila svoj leopard bikini za bele farmerke i vunenu jaknu. Možda su sve slike uličnog stila Dajane Spenser, koja šeta po Belgraviji, old money standard. Lepo je što je danas njen stil lako kopirati čak i uz mali budžet. Da biste izgledali luksuzno uopšte ne morate da potrošite celo bogatstvo.

Diana je obožavala platnene torbe. Šema smeđe i bele boje vam omogućava da kombinujete ove torbe s plavim farmerkama i njihovim svetlim pandanima. A sama platnena tkanina podseća na letnje blaženstvo koje vlada na palubama luksuznih jahti.

1# Mala bež torba

Ako želite da kopirate Dajanin stil, ovo je odlična torba za jesen. Pravi primer tihog luksuza.

2# Mala crna torba

Za one koji žele da kupe jednu torbu i koriste je u svim odevnim kombinacijama u stilu tihog luksuza, treba da obrate pažnju na crne torbe s ručkom. Slični modeli su inspirisani klasičnim Saint Laurent, ali izgledaju ništa manje luksuzno.

3# Mala okrugla torba

Smeđe torbe su možda glavni atribut „tihe i luksuzne“ jeseni. Fokusirajte se na čvrste oblike koji podsećaju na sedlo. Megan Markl je volela da nosi ovakve torbe kada je bila član kraljevske porodice. I dalje smo oduševljeni njenim stajlingom koji je upotpunila malom okruglom torbom brenda Chloe.

4# Elegantna bordo torba

Mala torba interesantnog kroja u boji kože savršeno će se uklopiti u jesenji autfit. S njom će svaki stajling podsećati na tihi luksuz.

5# Mala crna torba sa zlatnim lancem

Ne morate da izdvojite pravo bogatstvo za ovu torbu, mogu se naći jeftine varijante koje izgledaju luksuzno. A svakako će vam jedna ovakva torba dobro doći u narednom periodu, da upotpuni jesenji stajling.

Tihi luksuz kao glavni trend jeseni 2023: Svi trikovi da izgledate kao milion dolara!

 

visoook/gettyimages.co.uk