Sezona Device je u toku: Otkrivamo sve tajne i osobine horoskopskog znaka Devica

by | septembar 5, 2023
osobine horoskopskog znaka devica

Sezona Device je u toku. Upoznajte sve tajne i osobine horoskopskog znaka Devica

Ko pripada horoskopskom znaku Device?

Device su svi oni rođeni između 23. avgusta i 22. septembra neke godine. Ovo je zemljani znak i važi za najvećeg perfekcionistu zodijaka. Devica istorijski predstavlja boginju pšenice i poljoprivrede, asocijacija koja govori o duboko ukorenjenom prisustvu Device u materijalnom svetu. Device su logične, praktične i sistematične u svom pristupu životu. Ovaj zemaljski znak je perfekcionista u srcu i ne plaši se da unapredi veštine marljivom i doslednom praksom.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Merkur i njegov uticaj na osobine horoskopskog znaka Devica

Devicom upravlja Merkur, planeta komunikacije. Iako Merkur takođe vlada Blizancima, ova dva znaka su radikalno različita. Devica se bavi informacijama poput kompjutera, pretvarajući čak i najzbrkaniji skup informacija u organizovane, jasne koncepte, dok Blizanci izražavaju sve odmah, bez razmišljanja. Iako Device žude da budu pedantne u svim aktivnostima, moraju zapamtiti da konstantna jurnjava za idealom može biti destruktivna kada se primeni na sebe ili druge. Lepota postoji unutar naših nesavršenosti i važno je da Device nauče da mane nisu nedostaci.

Kakav je horoskopski znak Devica?

Pre svega, Device žele da pomognu. Oni su ljubazni, nežni i podržavajući prijatelji i ljubavnici koji koriste svoj neverovatan intelekt i snalažljivost za rešavanje problema. Suprotni znak Device, Ribe, nudi smernice kroz duhovnost, ali Device žele da pomognu na praktičnom nivou. Ovi zemljani znaci uvek nastoje da obezbede izvodljiva rešenja i poboljšaju sisteme koji ne funkcionišu. Metodični, posvećeni i vredni, oni su odlični učitelji, iscelitelji, urednici i muzičari.

Najvažnije pozitivne osobine horoskopskog znaka Devica

Devica je zemljani znak, što se pokazuje u njihovim praktičnim i logičkim sklonostima. Oni su promišljeni, dobro utemeljeni ljudi.

Članak se nastavlja posle reklama

Device su vredne

Device znaju da se naporan rad isplati. Ne plaše se da se upuste u projekat, bez obzira na to šta je potrebno, a mogu čak i da prođu sa nekoliko neprospavanih noći.

Device su kreativne

Device se bacaju na svoju kreativnost koliko i na druge strasti. Njihova kreativnost uvek teče i koriste medije kao što su umetnost, ples i pisanje kao izlaz.

Članak se nastavlja posle reklama

Device su pouzdane

Biće vam teško da nađete nekog odgovornijeg i pouzdanijeg od Device. Kada su postavljene na čelo projekta, Device će sigurno shvatiti svoje odgovornosti ozbiljno i uvek će se pojaviti kada vam zatrebaju.

Device su strpljive

Iako niko nije beskonačno strpljiv, Device su strpljivije od drugih. Uvek su voljni da vide najbolje u ljudima i voljni su da daju ljudima vremena.

Članak se nastavlja posle reklama

Device su ljubazne

Device su takođe skromne i ljubazne. Uz želju da u ljudima vide najbolje, oni su nepogrešivo ljubazni i uvek spremni da pomognu drugima.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Sve negativne osobine horoskopskog znaka Devica

Naravno, Device nisu savršene, i kao i većina znakova, neke od njihovih najvećih snaga takođe mogu postati slabosti.

Device su kritične

Device su vredni radnici i odlične su u onome što rade, ali ovi visoki standardi ih takođe mogu učiniti previše osuđujućim i kritičnim prema drugima.

Device su tvrdoglave

Device mogu biti posebno zadrte u nekim pitanjima. Pošto su toliko posvećeni, često misle da znaju najbolje, i nerado se predomišljaju ili menjaju način rada.

Članak se nastavlja posle reklama

Device preterano razmišljaju

Kao kritički mislioci, Device takođe mogu biti sklone overthinkingu. Njihovi umovi su toliko zauzeti sve vreme, stalno razmišljaju o stvarima koje treba da urade ili kako mogu da napreduju u svom sledećem projektu. To znači da previše razmišljaju o emocijama i odnosima.

Device su izbirljive

Opet, Device su prilično ustaljene i nije ih lako ubediti da probaju nešto novo. Oni takođe rizikuju da budu kritični prema izborima drugih kada im se ne čini da je on dobar.

Device su ukočene

Preterano razmišljanje i zabrinutost su klasične osobine Device. Muči ih mnogo sitnica, a prijatelji im često govore da treba da seopuste. Mnogo Devica je ono što bismo smatrali ličnostima tipa A.

Članak se nastavlja posle reklama

Kakve su Device u ljubavi?

Device su prilično romantične. One vole duboke i intelektualne veze. Oni su podržavajući i odani partneri i duboko se interesuju za živote svojih voljenih. Devica će se iskreno potruditi da upozna partnerova interesovanja i njegov um, i suptilna je u izražavanju svojih osećanja.

Idealan horoskopski par za Devicu:

Bik, Škorpija, Rak i Jarac.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Kakve su Device kao prijatelji?

Kao prirodno stidljiv i rezervisan znak, Device se teško otvaraju i sklapaju nova prijateljstva. Međutim, kada to urade, oni su neverovatno lojalni i pouzdani, spremni da dođu na prvi znak da vam treba pomoć ili razgovor. Device bi najdublje prijateljstvo mogle da ostvare  sa Škorpijom koja razume njihov tihi intenzitet i može da istakne njihovu emocionalnu stranu.

Kakve su Device na poslu?

Nije iznenađujuće da su Device odlični radnici! Njihovo kritičko razmišljanje i veštine analize znače da uvek traže sledeću veliku stvar i kako da unaprede svoj rad. Device moraju da se čuvaju svojih kritičnih sklonosti na poslu i da se postaraju da imaju uključene filtere kako ne bi rekli stvari koje ne mogu da povuku i ugrozili svoje prilike i odnose sa kolegama.

Godišnji horoskop 2023. za Devicu: Odlična materijalna situacija!

natalia krechetova/iStock/GettyImagesPlus