Najmodernije torbe ove jeseni: Ovi modeli su nezamenjivi

by | 3 septembra, 2023
trendi torbe za jesen

Jesen se bliži, a sa njom i novi trendovi u modi. To je slučaj i kada su u pitanju trendi torbe za jesen 2023.

Trendi torbe za jesen: Koji modeli su najpopularniji?

Dizajneri su nas ponovo iznenadili i predstavili neobične modele torbi koje su na vrhu tokom ove jesenje sezone. Brendovi su poseban fokus stavili na ženstvenost, seksualnost i eleganciju. Ovo su modeli koji će obeležiti sezonu.

Tihi luksuz kao glavni trend jeseni 2023: Svi trikovi da izgledate kao milion dolara!

Pismo torba na kopču

Najmoderniji trend sa modnih pista je svakako ovaj tip torbi. On već godinama prati kraljevske članove i holivudske zvezde. Iako ovaj model možda nije najpraktičniji, on je svakako veoma elegantan i lepo će se slagati uz skoro svaki tip večernje haljine.

Trendi torbe za jesen: Krzene torbe

Torbe sa krznom su postale veoma popularne zahvaljujući velikom broju dizajnera koji su ih ubacivali u jesen-zima kolekcijama. Kada su ove torbe u pitanju ne postoje posebna pravila. Potreban vam je samo krzneni dodatak i spremni ste za polazak.

Torbe sa lancem ili kaišem

Chanel je ove godine uveo minijaturne torbe sa lancem, dok je modna kuća Gucci posegnula za klasičnim kožnim kaiševima u boji kopče. Ove torbe su sjajne jer se mogu nositi i na ramenu.

Crvene torbe

Crvena je Pantoneova boja godine. To nije iznenađenje s obzirom da se ova boja pojavila na skoro svim revijama i kolekcijama brendova. Možete odabrati torbe neobičnih oblika, ali i neki klasični tipovi torba mogu izgledati sjajno.

Trendi torbe za jesen: Velike torbe

Velike torbe su san skoro svake žene jer u nju može da stane lap top, kozmetička torba, novčanik, knjiga ili šta god vam je neophodno da preživite dan. Modni dizajneri razumeju potrebe savremene žene, pa u novim kolekcijama nude velike torba kao rešenje.

Dve torbe istovremeno

Da, ovo je vrlo neobičan trend. Međutim, nije prvi put da se pojavljuje, ali je i veoma tražen. Uzmete jednu veliku torbu za svakodnevnu rutinu, a sa njom ponesite malu idealnu za skladištenje šminke.

Metalik torbe

Metalik efekat je popularan u svemu: odeći, obući, pa i u torbama. Stilizovanje sjajnih kaputa i pantalona će sada svakako biti mnogo lakši. Osim toga, možete ih nositi  sa crnim odelom i suknjom sa jarkom štampom.

Trendi torbe za jesen: Neobičan oblik

Brendovi su umorni od uličnog stila, pa im je ove sezone u fokusu teatralnost. Ona se videla u operskim rukavicama, naduvenim rukavima i korsetima. Međutim, takav slučaj je bio i kada su torbe u pitanju. Dizajneri su predstavili tobre u obliku šoljica kafe, srca, ruža, dečijih igračaka i jazavčara.

Srećom, ove sezone postoji raznoliki niz torbi koje možemo da nosimo i da budemo u trendu. Tačnije, dozvoljena je i nama velika doza kreativnosti. Odaberite omiljeni tip i nosite ih sa stilom.

Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment,