Kada vas izneveri inspiracija: 5 omiljenih frizura francuskih influenserki

by | 14 januara, 2024
moderne frizure francuskih influenserki: Anne Laure - Mais, Leia Sfez, MartaCygan

Moderne frizure francuskih influenserki prave se za nepun minut, a izgledaju elegantno i romantično. Evo najboljih

Ponekad je zaista teško objasniti šta je to u Francuskinjama što ih čini toliko privlačnim, ikoničnim. Slobodarstvo, elegancija, lenjost? Ili sve odjednom? U svakom slučaju – činjenica je: ono što Francuskinje postave kao zadatak – mi pratimo.

Kada je u pitanju kosa i frizure, već dve godine slepo sledimo trendove iz Pariza i Milana: bob, LOB, mikrošiške, francuski bob, italijanski bob, razdeljak po sredini… Moderne frizure francuskih influenserki osvojile su svet! To nas ne čudi jer –  bilo da nose dugu kosu ili prekratki piksi, Francuskinje uvek prednjače kada su u pitanju šik, jednostavne frizure koje izgledaju kao da im uopšte nije trebalo vremena. U stvari, za stvaranje nekih od ovih frizura koje ćemo vam pokazati potrebno je samo 30 sekundi.

Moderne frizure francuskih influenserki: TOP 5!

Neuredna punđa – Aria di Bari

Neuredna punđa je hit frizura  poslednjih sezona, a favoritom je čine jednostavnost i lako uklapanje u svaki autfit. Ova frizura je ujedno odličan izbor ako idete na neku proslavu ili ste pozvani na venčanje – vrlo je romantična.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aria Di Bari (@ariadibari)

Punđa sa šnalom – Camille Charrière

Moderne frizure francuskih influenserki nezamislive su bez jednostavnosti i ležernosti. Rak šnale su trend iz devedesetih koji se vratio punom snagom. On se savršeno uklapa u lazy girl etstetiku koja daje prednost jednostavnosti i udobnosti. Izaberite šnalu koja se samo nijansu ili dve razlikuje od vaše kose i spremne ste za svaki bad hair day.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@camillecharriere је поделио/ла објаву

Talasasti bob – Marta Cygan

Oh, on izgleda tako razigrano, tako jednostavno i tako prirodno! Kao da je upravo ustala iz kreveta i da samo genetici može da zahvali na najneverovatnijoj kosi na svetu. Talasasti bob je zaista odlična, trendi frizura.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marta Cygan (@lifeofboheme)

Niski rep – Anne-Laure Mais

Još jedna frizura koja potpuno oslikava francuski šik! Tako je elegantna i čini se da u nju nije uloženo ni grama truda. Ako ostavite dva mini pramena sa strane, izgledaće još opuštenije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adenorah 🦂 (@annelauremais)

Šiške i razdeljak u sredini – Leia Sfez

Kada imate dugu kosu, a ne želite da budete zavisni od sredstava za stilizovanje i vremena za feniranje, onda je najlakše da napravite klasičnu francusku kombinaciju: razdeljak po sredini i šiške na čelu. Oni će uvek dati strukturu kosi i izgledati sofisticirano, a to je glavni trik kada su u pitanju moderne frizure francuskih influenserki.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Leia Sfez (@leiasfez)

Kristiy Sparow, Edward Barthelot, Pascal le Segretain/GettyImages