Najmodernije frizure za 2023: Budite šik i u Novoj godini!

by | 20 decembra, 2022
najmodernije frizure za 2023

Nova godina – nova ja! A koja je promena bolja nego promena frizure?! Samo napred i izaberite pravu – ovo su  najmodernije frizure za 2023.

Izraz „nova godina, nova ja“ svima znači nešto drugačije. Ako vas inspiriše da promenite boju kose ili čak napravite veliku, dramatičnu promenu frizure – odlično! Po tvrdnjama svetskih stilista upravo ove frizure biće najmodernije frizure u 2023: klasici koji su dobili jedan moderni obrat i postali potpuno šik!

Prošla godina je donela gomilu hair trendova iz devedesetih i dvehiljaditih zahvaljujući viralnim TikTok video zapisima.  Ovi trendovi ne nestaju ni u 2023.

Na ničije iznenađenje, različite verzije boba biće ogroman trend, ali stručnjaci takođe očekuju i veliki povratak duge kose.

 

Najmodernije frizure za 2023:

 

Shaggy Bowl

Ovaj izgled inspirisan 70-im je jedan od najnostalgičnijih trendova šišanja u 2023. I inače, hair stilisti predviđaju da će se u 2023. videti mnogo trendova iz sedamdesetih godina prošlog veka. Ono što je moderni zaokret u ovoj frizuri jesu zaobljene šiške koje prate liniju lica. Odličan frizura za sve dame sa oštrim crtama.

 

Hobotnica

Ovo je frizura za one koji vole oštricu, jer se grunge sreće sa glamurom. Jako je važno da repići budu izuzetno tanki i da šiške budu stanjene – to je ono što ovaj klasik čini ultra modernim u 2023. I da, ako ste hrabri – posegnite za nekom jarkom bojom!

 

Slojeviti talasi

Frizeri predviđaju da će višeslojna frizura biti veliki hit u 2023, jer je savršen stil za žene koje žele da puštaju kosu. Ako niste sigurni kako ova frizura izgleda, samo zamislite Dženifer Lopez u svom svojem sjaju.

Mixie

Ovo je čist rokerski stil i sastoji se od nebrojenih tankih pramenova najrazaličitijih, kontrastnih dužina. Ovo je hibrid cipala i piksi frizure. Ova frizura će biti moderna u novoj godini zbog mešavine retro i modernih vibracija.

Afro frizura

Kratka dečačka frizura, sa tipičnim afro loknama. Ipak, dopuštene su i varijacije na srednjoj dužini, ako vam je dečački rez suviše riskantan. Odabir dužine od oko dva centimetra, poručuju stilisti, doneće dašak glamura. Frizura je svestrana i uopšte ne zahteva stilizovanje.

Bob

Ovaj izgled je dominirao pistama ove godine, a biće izuzetno popularan i tokom 2023. Ipak, posebno će biti tražen box bob: frizura koja se razlikuje od ostalih bob frizura jer ima oštre krajeve i ravna je  što daje punoću volumenu.

Leptir

Još jedan trend u TikTok-u koji će nastaviti da raste i sledeće godine. Ovo je slojevita frizura koja je meko stlizovana, tako da izgleda paperjasto. Šiške su obavezne!