Omiljena frizura dama starijih od 50: Savršena u svakom pogledu

by | mart 21, 2024
Omiljena frizura influenserki starijih od 50 godina: Savršena u svakom pogledu; prelepa, plavokosa žena u zelenoj košulji sa atraktivnom frizurom

Postoji frizura koja dobro stoji svim ženama. Koja je to omiljena frizura dama starijih od 50 godina, a koju obožavaju i mnoge slavne ličnosti i modne influenserke? 

Ako je kraljica Leticija rizikovala sa italijanskom dugom bob frizurom, to je zato što je to najveći trend. A influenserke širom sveta, starije od 50 godina, to najbolje znaju i oberučke su prihvatile trenutno najpopularniju frizuru. I sigurni smo da će to biti jedna od najtraženijih frizura u frizerskim salonima ovog proleća.

Omiljena frizura otmenih dama koju će svi tražiti ovog proleća

Sa dolaskom lepog vremena, naša kosa vapi za promenom, a duga bob frizura već se pozicionirala kao jedna od favorita među poznatim ličnostima poput Penelope Kruz i brojnih modnih influenserki širom sveta koje su starije od 50 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amelia Bono (@ameliabono)

Idealna je frizura za žene bilo kog uzrasta i stila, dosta podmlađuje, oduzima godine i stalno je viđamo na ulici. Stilizuje lice, ističe sve dobre strane i svestrana je. Lako se prilagođava svim stilovima i tipovima kose. Jedino će dame s jako kovrdžavom kosom morati malo više da se potrude oko stilizovanja, ali to se da rešiti dobrim kozmetičkim proizvodima i kvalitetnom četkom za feniranje.

Duga bob frizura je laskava zahvaljujući tome što se šiša u visini ramena, tako da savršeno klizi preko lica, prilagođavajući se visini brade i obavija bradu, stvarajući osećaj vitkosti lica i stilizujući crte lica. Najvažnije je da kosa bude dobro ošišana.

Kako da sami stilizujete dugi bob

Ako želite da izvučete maksimum iz ove trendi frizure, neka razdeljak bude po sredini. Tako ćete postići mladalački, elegantniji i moderniji izgled. Međutim, ako više volite ležerniju frizuru i energičniji izgled, prebacite kosu na jednu stranu. Tako će kosa vizuelno izgledati gušća.

Konačno, to je frizura koja izgleda dobro u bilo kom tonu, sa ili bez pramenova, ravna ili talasasta, kao i sa šiškama. Šiške su jedan od trendova ove sezone i u zavisnosti od rezultata koji želite da postignete možete se odlučiti za jedan ili drugi stil. Ako želite slađi izgled, odlučite za ravne šiške. A ako želite ležerniji izgled, onda se odlučite za moderne zavesa šiške.

Nadino/shutterstock.com