Podmlađujuće frizure koje će biti aktuelne 2024

by | 7 decembra, 2023
Podmlađujuće frizure koje će biti aktuelne 2024; prelepa žena sa mladalačkom frizurom

Frizure srednje dužine su prelepe i mladolike. I savršeno pristaju svim uzrastima. Koje su to podmlađujuće frizure koje će biti aktuelne 2024?

Najbolja stavr kod frizura za kosu srednje dužine je to što ih ima bezbroj – svako može da odabere odgovarajuću u skladu sa tipom kose i aktuelnim trendovima. Sa šiškama, ravne i ujednačene, modernog stila, slojevite, ležerne… Predstavljamo vam podmlđujuće frizure koje će biti u trendu sledeće godine.

Podmlađujuće frizure koje će dominirati 2024.

Razbarušena

Da biste dali malo živosti ravnoj kosi srednje dužine, napravite razbarušene talase koji uokviruju lice. Idealna frizura za tanku kosu, jer joj daje volumen.

Vintidž Morison frizura

Ovu frizuru karakteriše mnoštvo kratkih slojeva od kojih je konstruisana i idealna je za kosu koja treba da kontroliše volumen. Frizura je dobila ime po legendarnom Džimu Morisonu.

Frizura hobotnica

Frizura hobotnica je trenutno jedna od najpopularnijih, mladalačkih frizura koje će biti u trendu i 2024. Kaja Gerber i Bili Ajliš su dosta doprineli tome. Savršena frizura i za starije dame.

Francuski bob

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Taylor LaShae (@taylorlashae)

Francuski bob je vintidž frizura koja se vraća na velika vrata. Idealan je i za sve one koje imaju tanku kosu i deluje tako mladoliko. Šiške su obavezne….

Obrnuti bob

Svestrana frizura koju karakteriše duži prednji deo. Obrnuti bob je idealan za duguljasta i pravougaona lica, posebno sa kosim šiškama.

Duga midi frizura

Duga midi je ona kosa koja se završava tik ispod ključnih kostiju i koja podmlađuje svako lice, zbog čega se sve više žena srednjih godina opredeljuje za nju. Frizura  može biti ravna ili talasasta. I na ovoj frizuri savršeno se uklapaju zvesa šiške.

Dugi bob

To je bob koji se šiša u visini ramena sa leđa i spušta se preko ključnih kostiju napred, sa karakterističnom asimetričnom dužinom. Idealna je za ravnu kosu i lako se oblikuje.

Kovrdžavi bob

Bob je sam po sebi jedna od najpoželjnijih frizura ako želite da izgledate mlađe, a naročito kovrdžavi bob koji će biti jedna od najtrendi frizura 2024.

NADOFOTOS/gettyimages.com