Podmlađujuće frizure sa šiškama koje obožavaju žene u šezdesetim

by | april 24, 2024
Podmlađujuće frizure sa šiškama koje obožavaju žene u šezdesetim; mladolika šezdesetogodišnjakinja sa kratkom frizurom i naočarima sa crnim okvirom

Ako želite da budete u trendu ovog proleća, birajte podmlađujuće frizure sa šiškama. Moderne su, elegantne i idealne za starije dame.

Proleće je idealno vreme za promenu stila. Zakažite termin kod svog frizera i odlučite se za svežu, podmlađujuću i trendi frizuru koja će pobrati sve komplimente. Postanite kraljica urbanog stila i, iznad svega, izgledaju deset godina mlađe kada se pogledate u ogledalo.

Ravne, isprekidane, zavese… šiške su glavni protagonista trendi frizura ove sezone. I iz tog razloga vam pokazujemo 5 kratkih frizura sa šiškama, koje veoma laskaju ženama preko 60 godina. Osvežiće vas i za tili čas skinuti godine s lica. Inspirisale su nas naše omiljene influenserke. Nastavite da skrolujete…

Ovo su najlepše podmlađujuće frizure sa šiškama koje su u trendu ovog proleća

1. Dugi bob sa šiškama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lyn Slater Ph.D AKA Accidental Icon (@iconaccidental)

Ova frizura pristaje ženama svih uzrasta. To je sveža, moderna i super trendi frizura ove sezone, laska svim licima, poboljšava crte lica, uokviruje ih… A šiške unose energiju i mladalačke vibracije. Osim toga, dugi bob sa šiškama izgleda odlično na svim tipovima kose.

2. Piksi

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Judith Boyd (@stylecrone)

Totalna suprotnost dugom bobu je ultra kratki piksi. Laka za održavanje, mladalačka, savršena za tanku kosu. Piksi je idealana frizura za modernu ženu i lako se oblukuje proizvodima za stilizovanje.

3. Mikro bob

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alexandra Lapp (@alexandralapp)

Druga alternativa, kada ne želimo kosu koja je prekratka ili preduga, je mikrobob, omiljena frizura najelegantnijih žena starijih od 60 godina. Klasična i sofisticirana frizura koja lepo uokviruje lice i naglašava jagodice. A šiške su neizostavne za podmlađujući efekat.

4. Biksi

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Grece Ghanem (@greceghanem)

Omiljena frizura najelegantnijih influenserkih starijih od je biksi frizura. Ženstvena je, mladalačka, a posebno je laskava na okruglim licima, jer oplemenjuje lice. To je frizura koja odgovara svim tipovima kose. Od najravnije, koju možemo da češljamo sa vrhovima ka spolja da bismo postigli volumen, do najkovrdžavije, gde će nam kovrdžanje ići u prilog, pomažući nam da postignemo ležerniji izgled. A duge šiške sužavaju lice.

5. Klasični bob

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Susi Rejano (@susirejano)

Konačno, koliko laskava toliko klasična i bezvremenska, bob frizura je još jedna sigurna opklada za žene starije od 60 godina. Dobro pristaje svim tipovima kose. Sa zavesa šiškama je pun pogodak. Sa ovom frizurom sigurno ćete izgledati mlađe.

Frizura sa šiškama koja podmlađuje, čuveni izgled Kim Katral

Andrii Zastrozhnov/gettyimages.com