Šiške koje podmlađuju – bolje su od botoksa

by | 1 februara, 2024
šiške koje podmlađuju

Šiške koje podmlađuju imaju bar pet prednosti nad botoksom. Ne verujete? 

Ok,  botoks je nezamenjiv, ako stvarno želite da izgledate kao da ste u dvadesetim. Ali, on nosi sa sobom milion ne baš blistavih posledica: skup je, umrtvljuje lice i krade vam mimiku, ima neželjena dejstva… Ako ste svega ovoga svesni i niste baš fan botoksa, ali se ne bunite kada vam neko otkrije kako da izgledate mladoliko – tu smo za vas. Vreme je da naučimo kako to šiške mogu da nas podmlade.

Šiške su, na primer, poznate po tome što mogu da skinu godine sa lica. Postoji bezbroj stilova šiški koje možete isprobati kako biste ne samo prikrili te dosadne fine linije, već i da biste dobili mladalački sjaj ili postigli vizuelni lifting.

Šiške mogu da dodaju oštricu svakom izgledu, prilagode se gotovo svakom obliku lica, prilično su lake za održavanje i nisu tolika obaveza. Na kraju krajeva, uvek ih možete pustiti ili ponovo iseći, u zavisnosti od vašeg raspoloženja. Budimo iskreni, mnogi od nas menjaju frizure kao što menjamo donji veš – a šiške su jedna od onih stvari koje je lako prihvatiti.

Šiške koje podmlađuju – bolje su od botoksa

Šiške mogu da vas podmlade ili učine starom – ovo je jedan od najstarijih mitova o kosi. Realnost je da postoji toliko mnogo načina za stilizovanje šiški. Svaki od ovih stilova unosi mladalačku energiju u vaš izgled na drugačiji način. Šiške mogu biti šik, slatke, oštre — sve je u tome kako ih stilizujete. Svake od pomenutih šiški učiniće vas mlađim, samo morate odabrati prave za vas,

Ovo su različiti stilovi šišaka koje možete isprobati da biste postigli mladalački izgled:

Meke, tanke šiške

Tanke šiške su zabavne, koketne i izgledaju mladoliko. One stvaraju suptilan, ali sladak i trendi izgled koji može da skine godine sa vašeg lica. Ova frizura je savršena za isticanje vašeg već mladalačkog tena.

Fringe Bangs

Kada su šiške slojevite i variraju po dužini, neće vam sakriti oči. Ovo je dobra stvar jer vam u tom slučaju vaši spušteni kapci neće izgledati baš tako sanjivo.

Šiške pod uglom

Kao i šiške rese, šiške isečene pod uglom mogu oblikovati vaše lice i podmladiti ga bez potpunog prikrivanja vaših crta. Idealno je ako vam se znaci starenja ne pojavljuju simetrično na licu.

Duge šiške

Veliki broj izraza lica koje pravimo dovodi do boranja čela. Duge šiške su savršen način da prikrijemo ove linije dok pokušavamo da naučimo kako da se opustimo i dok čekamo da naše antiage kreme prodeluju.

Tupe šiške

Tupe šiške  će uokviriti vaše lice i dati vam vizuelni lifting, Zato ih zvezde u pedesetim toliko vole.

Šiške sa strane

Šiške sa strane omekšavaju crte lica koje sa godinama postaju grube i skreću pažnju na vaše oči. Bočne šiške odlično pružaju iluziju guste kose.

 

 

Tatiana Foxy/istock/gettyimagesplus