Trendi slojevite frizure: One će biti glavne ovog proleća

by | mart 4, 2024
Trendi slojevite frizure

Proleće je vreme novih početaka i promena. Trendi slojevite frizure ove sezone će vas oduševiti, a lako možete odabrati onu koja vam najviše odgovara.

Promena frizure je savršen način da se pripremite za novu sezonu i da budete potpuno spremni. Tokom ove sezone u 2024. prirodnost i blagi nemar će biti glavni trendovi kada su slojevite frizure u pitanju.

Trendi slojevite frizure

Duga slojevita frizura

U modi je blagi nemar, a to znači da frizura i stajling treba da izgleda kao da ih uopšte niste nameštali. Duga slojevita kosa ističe njenu prirodnu teksturu čineći je živahnijom. Da biste oblikovali svoje lokne, potrebna vam je okrugla četka i sprej za teksturisanje. Ova frizura deluje veoma elegantno.

Članak se nastavlja posle reklama

Trendi slojevite frizure: Kratke i duge zavesa šiške

Zavesa šiške otvaraju i naglašavaju vaš izgled, a takođe će diverzifikovati bilo koju frizuru. One odgovaraju i ravnoj i kovrdžavoj kosi, a unosi i zanimljiv izgled kada je u pitanju konjski rep ili punđa. Oblikovanje šiški je veoma lako. Da biste to uradili, potreban vam je sprej za povećanje volumena od morske soli koji treba da nanesete na blago suvu kosu. Osušite šiške i podelite ih na dva dela i očešljajte svaki od njih obraćajući pažnju na koren i krajeve.

Članak se nastavlja posle reklama

Kratki slojeviti bob

Bob je jedna od najpopularnijih frizura ove godine i možemo očekivati mnoge njene varijacije. Jedna od njih je kratki bob koji odgovara i ravnoj o kovrdžavoj kosi. Teksturirani bob sa uvijenim pramenovima izgleda veoma sveže i romantično u proleće. Druga opcija za kratki bob je ravan rez do sredine obraza ili duž linije vilice. Možete ga stilizovati na različite načine: Tako što ćete napraviti teksturirane kovrdže ili ispraviti pramenove pomoću pegle.

Članak se nastavlja posle reklama

Trendi slojevite frizure: Leptir frizura

Ova elegantna frizura se može napraviti na dugoj kosi i na kovrdžama srednje dužine. Karakteristika ove frizure se sastoji od mnogo slojeva različitih dužina koje kosi daju prirodan volumen. Kosa izgleda tekturisano i sa volumenom čineći izgled romantičnim i ženstvenim. Najuspešnija opcija su uvijeni krajevi. Da biste postigli trajni volumen korena, nanesite penu na ovo područje.

Članak se nastavlja posle reklama

Elegantan shag

Za one koji su umorni od klasičnih frizura, pažljivije pogledajte elegantnu i sofisticiranu verziju shag-a. Ova frizurai ma mekše slojeve što čini frizuru ženstvenom. Možete stilizovati kosu češljanjem, uvijajući najduže pramenove od lica ili kratke kovrdže u obrnutom smeru.

Članak se nastavlja posle reklama
javi_indy/GettyImagesPlus