Uz njih nikada nećete izgledati zapušteno: Frizure koje ne zahtevaju često šišanje

by | novembar 9, 2022
frizure koje ne zahtevaju često šišanje

One ne zahtevaju redovnu mesečnu korekciju i prilično se lako stilizuju – sa njima možete mirno da sačekate da vaše željene dugačke lokne konačno izrastu, a da ne brinete kako izgledate. Ovo su frizure koje ne zahtevaju često šišanje

Ne rastu sve frizure podjednako ravnomerno, a redovni odlasci u salon za zauzete žene mogu da postanu gotovo neizvodljiva misija. Stalna potreba za podešavanjem frizure je zamorna i dosadna, pa vam predlažemo da se upoznate sa listom najmodernijih frizura 2022–2023. koje ne zahtevaju često šišanje.

 

Frizure koje ne zahtevaju često šišanje

 

Bob

Ovo je klasik koji već dugi niz godina nije izgubio svoju relevantnost. Postoji veliki broj varijacija ove frizure: sa šiškama, skandi, razbarušeni, lob… Izbor prave opcije za šišanje zavisi od vašeg tipa lica. Tako, na primer, klasični ravan i izduženi bob idu odlično uz lice ovalnog oblika, a žene kvadratnog lica treba da se priklone kosom bobu ili onom sa šiškama koje dopiru ispod jagodica.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели (@bobhairdaily)

 

Stepenasto šišanje

Ova opcija šišanja pogodna je i za one sa dugom i sa kratkom kosom. Prednost stepenastog šišanja je njegova svestranost, jer takva frizura odgovara gotovo svim vrstama lica. Uz to – uopšte ne morate često da trčite kod frizera. Dobro ošišana stepenasta frizura vam omogućava da puštate kosu, a da ne izgledate neuredno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PrimaFila ParrucchieriEstetica (@primafilaparrucchieriestetica)

 

 Aurora

Stilizovanje ove frizure nije teško, štaviše, frizura je pogodna za kosu bilo koje vrste, dužine i debljine. Aurora se zasniva na tehnici glatke gradacije kratkih pramenova do dužih. Frizura raste harmonično i nije joj potrebna česta korekcija u salonu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели obsessed with the 2000s (@glossy2000s)

 

Piksi

To je smela ultra kratka frizura koja je veoma praktična za nošenje i laka za održavanje. Postoji i u izduženoj verziji za kosu srednje dužine. Svestranost klasične frizure leži u činjenici da se može oblikovati na potpuno različite načine, na primer, haotično raščupana, ili obrnuto, elegantno raspoređena u pramenove.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Short Hair Sweethearts (@short_hair_sweethearts)

 

Šegi

Ona nije samo trendi, već i veoma zgodna frizura za srednju kosu bilo koje vrste, zasnovana na kombinaciji pramenova različitih dužina. Nedeljama nakon šišanja, frizura izgleda elegantno i daje kosi volumen. Lagani nemar u oblikovanju šegija će biti definitivna prednost, tako da, kada izaberete ovu frizuru, znate da nema puno muke oko stilizovanja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Brunä Hakstol ✂️ (@hakstol)

Sada znate koje frizure da izaberete ako ne želite da posećujete salone svakog meseca da biste popravili oblik svoje kose. Međutim, treba imati na umu da nakon šišanja na kratko kosa ima tendenciju da raste neravnomerno, pa bi ipak bilo dobro da na svaka dva meseca posetite frizera.

Sofhia Zurafets/GettyImagesPlus