Categories Lepota

14 beauty trikova koji će vam promeniti život

Svaka od nas veoma često istražuje različite beauty savete, kako bi svoju beauty rutinu podigle na viši nivo. Većina žena voli da sama radi na svojoj lepoti, i zato smo mi za vas istražili neke od najkorisnijh beauty trikova, koji će vam promeniti život:

1. Pričvrstite kosu iza ušiju i pustite je da se prirodno osuši

Ovaj beauty trik će vam uštedeti puno vremena a dobićete prirodnu i jednostavnu frizuru. Mokru kosu pričvrstite dugačkim šnalama iza ušiju. Previjte je koliko puta želite i pustite da se prirodno osuši. Dobićete blage talase, bez mnogo truda i za veoma kratko vreme. Ovo je jednostavan način da dobijete frizuru za svaki dan, kada nemate vremena.

2. Zamenite peškir za kosu pamučnom majicom

Nakon pranja kose, uvijte je u pamučnu majicu umesto u peškir. Pamuk će sačuvati vašu dlaku, neće oštetiti vaše krajeve kao što to nekad može da se dogodi sa mikrofiberskim vlaknima peškira. Ukoliko počnete da praktikujete ovaj trik, kosa će vam zagarantovano biti zdravija.

3. Kovrdžavu kosu prosušite papirnim ubrusom

Da bi vaše lokne dobile na volumenu, izbegavajte teške peškire. Najbolji način da prosušite vaše lokne je da za to iskoristite papirne ubruse. Pokupite površinski vodu sa vaše kose, a zatimje pustite da se prirodno osuši. Vaša kosa dobiće na volumenu i izgledaće puno života.

4. Preparate za kosu stavite na mokru kosu

Čini se da nema neke drastične promene u tome da li preparate nanosite na vlažnu ili mokru kosu. Ipak, vaše lokne biće definisanije ako preparate stavite na mokru kosu, tik nakon  što isključite tuš.

Pročitajte i…Otkrijte koji tip kovrdža vam najbolje pristaje!

5 komentara

    1. Pčelinji otrov je danas apsolutni hit kod svetskog džet seta. Gvinet Paltrou je jedan od glavnih zagovornika. Ova Sting of beauty krema, sudeći po sastavu, deluje odlično. Moraću da probam

  1. Postoji veliki broj krema na trzistu. Slucajno sam i ja naletela na sting of beauty i od skoro je koristim. Zadovoljna sam efektom koji iz dana u dan daje efekat. Nije bas jeftina ali mislim da vredi probati. Preporucujem od srca a nadjite je na netu…Ima je u raznim varijantama ali je kod pro 100 healthy najbolja….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA