Categories Lepota

4 nova načina za upotrebu Vichy Minéral 89 booster

Probali smo potpuno nove načine za upotrebu Vichy Minéral 89 boostera za koje sigurno niste još čuli i oduševljeni smo rezultatima! Vichy Minéral 89 booster možete koristiti posle:

…sunčanja

Prvo što nakon leta primećujemo je dehidrirana, gruba i sitno naborana koža, ne samo na površini (epidermalno) već i u dubljim dermalnim delovima. Hijaluronski boosteri, posebno oni sa dodatkom umirujuće termalne vode i minerala, kao što je Vichy Minéral 89, pomažu u oporavku kože tako što rekonstruišu njenu barijernu funkciju i dubinski je hidriraju vezivanjem molekula vode. Hijaluronski booster, osnova je nege kože neposredno nakon letnjih meseci. Omogućuju brz, snažan, temeljan oporavak strukture i funkcije kože – vraćaju kožu u život.

…depilacije

Ne postoji koža koja nije crvena, iritirana, posle depilacije. Posebne probleme imaju devojke sa osetljivom kožom kojima se pojavljuje osip, ekcemi, izraženo crvenilo, bubuljice, urastanje dlačica. Vichy Minéral 89 booster sadrži umirujuću formulu i odmah će umiriti preterano osetljivu kožu. U slučaju da vam je koža osetljiva i crvenkasta, ovaj booster koji gasi žeđ kože brzo će doneti olakšanje.

…pilinga

Boosteri su novi kozmetički dodaci u nezi kože koji imaju zadatak da boostuju sve proizvode koji ste stavili na lice. Na zaokruženu rutinu koja uključuje booster, prema potrebi nadovezuju se drugi, koncentriraniji preparati i tretmani koji slede u kasnijim, hladnijim jesenjim i zimskim mesecima, poput retinolske terapije, hemijskih pilinga, lasera i drugih. Hijaluronski boosteri oporavljaju kožu tokom takvih tretmana omogućujući njihov maksimalan učinak.

…dermoabrazije

Da se podsetimo, dermoabrazija je procedura koja se koristi da bi se poboljšao izgled kože lica kada je on narušen ožiljcima, neravninama ili oštećenjima od sunca. Površinski sloj kože se uklanja korišćenjem različitih aparata tako da se dopre do sloja iz koga će koža zarasti najbolje i tim se dobiti glatkiji, izjednačeniji izgled kože. Posle ove intervencije izrazito je važno koristiti proizvode za osetljivu kožu. Vichy Minéral 89 booster ojačava zaštitnu barijeru kože i štiti kožu od štetnih uticaja što ga čini idealnim za negu lica koje je tretirano snažnim procedurama.

Razlozi zbog kojih treba da koristite Vichy Minéral 89 booster za ova četiri beauty problema:

Vichy Minéral 89 booster ŠTITI OD UTICAJA SPOLJAŠNJIH FAKTORA

Iako sunce važi kao najveći neprijatelj kože, zima i hladnoća joj takođe jako teško padaju. Oštar vetar i suv vazduh plus centralno grejanje unutra isisavaju vlagu iz kože pa je ona zato često zimi suva, ispucala, dehidrirana. Isušena koža zateže i svrbi, stvara se osećaj zategnutnosti i crvenila,a sve to uzrokuje ubrzano stvaranje bora i starenje kože. Zagađen vazduh, ali i umor, stres, neujednačena ishrana mogu dodatno pogoršati stanje kože. Kožu zato treba jako dobro pripremiti za štetne spoljašnje uticaje odabirom dermatološki ispitanih preparata.

Šta tačno čine spoljašnji uticaji na kožu:

ZAGAĐENJE može da uzrokuje nepravilnosti, starenje, osetljiviju kožu
NEDOSTATAK SNA može da uzrokuje ten bez sjaja, nadutost i podočnjake
PUŠENJE može da uzrokuje starenje, ten bez sjaja, suvoću
STRES može da uzrokuje suvoću, nepravilnosti, osetljiviju kožu
NEURAVNOTEŽENA ISHRANA može da uzrokuje masni sjaj, nepravilnosti, ten bez sjaja
HLADNOĆA može da uzrokuje suvoću, crvenilo, neujednačenu teksturu kože

Vichy Minéral 89 booster DELOTVORAN JE I POSLE ESTETSKIH INTERVENCIJA

Posle agresivnih hemijskih pilinga, dermoabrazije ili estetskih zahvata nije lako pronaći kozmetički proizvod koji vam neće dodatno iritirati kožu.

“Ubrzo nakon primene Vichy Mineral 89 boostera smanjuju se osećaji žarenja, peckanja, svraba, koji su često prisutni posle ovih tretmana. Nakon upotrebe 86% više vode se zadržava u stratum corneumu, čime se stimuliše proces regeneracije kože, a posle 8h od upotrebe gela povećava se hidriranost kože za 21.3%. “istakao je Mr.sci. dr. Miloš Trojanović spec. dermatovenerologije za Vichy.rs.

Vichy Minéral 89 booster UMIRUJE REAKTIVNU KOŽU

Koža je netolerantna i reaktivna kada preterano reaguje na spoljašnje faktore koji se inače dobro podnose, poput nagle promene temperature, vetra, hladnoće, nekih dermokozmetičkih proizvoda ili snažnih emocija. Ta osetljivost je praćena nelagodnim osećajem i pomenama na koži: zatezanje, peckanje ili trnjenje, osećaj topline ili žarenja. Ovi neprijatni osećaji ponekada su praćeni crvenilom, suvom kožom. Vichy Minéral 89 booster smanjuje reaktivnost kože i vraća kožu u prirodno stanje.

Vichy Minéral 89 booster JAČA BARIJERNU FUNKCIJU KOŽE

Žene koje imaju osetljivu kožu moraju da obrate posebnu pažnju na kupovinu proizvoda za negu lica. Cilj je pronaći proizvod koji će vašu kožu više “očvrsnuti” i napraviti zaštitnu barijeru koja će vam pomoći u borbi sa štetnim uticajima. Važno je izbeći agresivne proizvode koji sadrže puno snažnih hemikalija koje potencijalno mogu biti previše agresivni za osetljivo lice. Za svaki tip kože a posebno za osetljivu neprocenjiva je vrednost kvalitetnog sna, pravilne i zdrave ishrane, i unosa velike količine vode jer vođenje zdravog životnog stila je presudno za lepu kožu koja ne izgleda umorno i dehidrirano. Minéral 89 jača barijeru kože, koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih uticaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan koža je bolje hidrirana, boljeg tonusa i blistava… puna zdravog sjaja!

Foto: IG@vichysrbija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA