4 trika pomoću kojih ćete jutarnje beauty pripreme obaviti za manje od 10 minuta

by | avgust 31, 2019

Ponekad su jutra teška sama po sebi, a kada još na to dodamo i dane kada nas kosa ne sluša, ili nam je koža postala preosetljiva, jednostavno nemamo želju da izađemo iz kuće. Međutim, donosimo vam 4 trika, koji će vam pomoći da za manje od 10 minuta budete spremne za izlazak iz kuće, a da uz to izgledate besprekorno sveže.

1. Otvorite oko

Kako biste izgledale sveže, budno i spremno za početak dana, umesto crnog kreona u vodenoj liniji oka, uvedite belu olovku u svoju jutarnju make up rutinu. Nanošenje bele olovke na vodenu liniju kapka, učiniće da vaše oko izgleda veće, a vi sveže i razbuđeno, čak iako niste najbolje spavali prošle noći.

2. Koristite beauty blender

Ukoliko se dvoumite da li da svoju jutarnju šminku nanesete četkicom ili beauty blenderom, odlučite se za beauty blender. Prekrićete veću površinu sa manje proizvoda, a bez mnogo napora dobićete idealan finish  i uštedeti na vremenu.

3. Sve u jednom

Proizvodi koji imaju više funkcija istovremeno, idealni su za uštedu vremena, kada ujutru ništa ne stižete. Zato uvek birajte bb kremu sa zaštitnim faktorom, koja štiti, hidrira ali  i prekriva vašu kožu, bronzer i kao senku i tako olakšajte svoju jutarnju rutinu šminkanja.

4. Neka vaša kozmetika uvek bude spremna

I ne samo kozmetika! Svoja jutra znatno ćete olakšati ako noć pre spremite odevnu kombinaciju, spakujete tašnu i pripremite svoju šminku. Na ovaj način uštedećete vreme ujutru, jer nećete morati bespotrebno da jurite po kući. Sve je spremno i čeka na vas, a vi imate vremena za zdrav doručak i šolju kafe, pa ćete iz stana izaći energične, sveže i sa širokim osmehom na licu.

Ko kaže da ne možete izgledati dobro, kada nemate vremena. Uz ovih par jednostavnih saveta i dobru organizaciju, svaki dan ćete započeti doterane i sveže!

5 saveta za efikasan beauty sleep

Foto: @qunelcom

Tagovi:

top