Osunčani ten poželjan je i tokom zime, zato računamo na njih…

by | januar 11, 2022
osunčani ten

Osunčani ten i zima – ko kaže da ne idu zajedno?! Mi se ne bismo složili s tim budući da želimo trag sunca na licu tokom cele godine.

Osunčani ten + zimska odeće/aksesoari – ova kombinacja nipošto nije pogrešna. A najkraći put do preplanilog tena jeste upotreba bronzera. Ovaj mejkap proizvod obebediće toplinu vašem licu i onaj zavodljivi, suncem obasjan izgled kojem svi težimo. Bronzer dolazi u različitim formama – u kremastoj, u obliku pudera, kamena, stika… Ako imate normalnu, masnu ili kombinovanu kožu, kompaktni bronzeri biće dobar izbor. Ukoliko vaša koža naginje ka suvoj ili dehidriranoj, opredelite se za kremaste ili tečne bronzere. U svakom slučaju, oni će vam osigurati mat ili blistavu završnicu, sve u skladu s ličnim željama, a – zahvaljujući  posebnim sastojcima – i dodatne benefite. U nastavku vam donosimo pet bronzera za kojima često posežemo, a koji će vam omogućiti da letnji sjaj zadržite i tokom hladnog perioda godine.

Osunčani ten: Oni će vam ga osigurati!

Članak se nastavlja posle reklama

Benefit Cosmetics Hoola Matte Bronzer

Dostupan u četiri nijanse, ovaj bronzer u formi pudera osiguraće vam mat finiš.

Članak se nastavlja posle reklama

Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream

Ako želite da svojoj koži priuštite luksuzno iskustvo, Chanelova bronzana krema kao stvorena je za vas.

Članak se nastavlja posle reklama

PROČITAJTE I…Kako da pronađete adekvatan bronzer?

Artdeco Glow Bronzing Rays of Sunshine

Članak se nastavlja posle reklama

Zahvaljujući kombinaciji bronzanog pudera i hajlajter, Glow Bronzing Rays of Sunshine kreiraće prirodnu preplanulost i osvežiće ten.

Članak se nastavlja posle reklama

Milk Makeup Matte Cream Bronzer Stick

Veganski i jednostavan za upotrebu u pokretu, ovaj mat, krem-bronzer formulisan je sa hidratantnim sastojcima, što je svakako bonus benefit.

Članak se nastavlja posle reklama

Naj Oleari Bronzer

Osim suptilne preplanulosti, zahvaljujući česticama hijaluronske kiseline u svom sastavu, Naj Oleari Bronzer doprineće da vaša koža ostane hidrirana, blistava i zaglađena.

lepotaizdravlje.rsInstagram, PR