6 načina kako da modernizujete svoj bob

Bob je ove godine posve drugačiji!

by | jul 9, 2021

Bob je već godinama visoko kotirana frizura u hair svetu, a dosad smo imali prilike da vidimo (i nosimo) razne varijacije na temu.

Ipak, ma koliko popularan bio, kao i svaka frizura, tako i ova ume da dosadi. Ali pre nego što posegnete za makazama, predstavljamo vam jednostavne, a efektne načine kako da modernizujete bob frizuru i to za tili čas!

Modernizujte svoj bob!

Promenite razdeljak

Ovo je najlakši način da veoma brzo dobijete sasvim novi izgled. Umesto da bob nosite s razdeljkom na sredini, napravite dublji razdeljak sa strane i obrnuto. Razdeljak sa strane posebno je praktičan za devojke s kovržavom kosom.

Ravan bob

Ukoliko imate ravnu kosu, zamolite frizera da vam stilizuje tako da budem potpuno ravan. „Laserski“ skraćena i savršeno ravna kosa može sjajno da izgleda na bob frizuri, naročito onoj srednje dužine.

Dodajte šiške

Bob se može modernizovati i osvežiti šiškama. Ove sezone posebno su popularne „zavesa“ šiške, pa ih možete isprobati. Isto tako, veoma su trendi i oble šiške. Napomena: nikako nemojte sami skraćivati šiške u kućnim uslovima. Za ovaj poduhvat ipak je potrebno znanje profesionalca!

Hair asesoari

Ovo je još jedan veoma jednostavan, a efektan način kako da u potpunosti modernizujete svoju bob frizuru. Dodajte svileni šal, bandanu, raif ili pak šnalice i dobićete sasvim novi izgled, bez korišćenja makaza. (Pročitajte i… Ukrasite svoju kosu ovog leta: Najbolji hair asesoari!)

Izaberite novu boju

Najbolji način da kosa dobije sasvim novi izgled jeste da je ofarbate. Bilo da ste oduvek sanjali da postanete plavuša, crvenokosa ili želite samo pramenove, ovo je idealan trenutak za to. Naravno, ukoliko se farbate prvi put ili želite da drastično promenite frizuru ipak je bolje da to prepustite hair stručnjaku.

 

lepotaizdravlje.rsOladimeji Odunsi via Unsplash

Tagovi: