6 uzbudljivih letnjih nijansi kose za brinete

Brinete, da li ste spremne za leto?

by | 23 maja, 2021

Pravi je mit da je smeđa kosa dosadna. Zapravo, postoji mnogo načina na koje brinete mogu da ožive svoju boju kose i frizuru, bilo pomoću čokoladnih tonova ili karamel ombre nijansi.

Ove sezone, nijansirana kosa je potpuni hit, a u nastavku vam predstavljamo nijanse koje  hair stilisti preporučuju za leto 2021.

Najbolje letnje nijanse za brinete

Ombre pramenovi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)


I ove godine, hair stilisti se drže ombre načina farbanja kose. Ombre je idealan da osvežite svoju boju, a da ne pređete u plavuše. Isprobajte karamel ili nijasne boje meda i zasijajte ovog leta.

Crveni tonovi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ClipHair Extensions (@cliphairusa)


Većina brineta ima problem prilikom farbanja kose, jer „izbijaju“ crvenkasti pigmenti. Ali umesto da ih se stidite, prihvatite ih. Izaberite crvenkaste tonove koji će se savršeno uklopiti uz vašu smeđu kosu.

Oštri pramenovi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Yasak (@mybeautycuture)

Trend 90-ih se polako, ali sigurno vraća u hair svet. U pitanju su kontrastni pramenovi koje smo nosile krajem prošlog veka. Isprobajte ih i vi! (Pročitajte i… Novi hair trend: Osveženje i za plavuše i za brinete!)

Balajaž

Umesto medenoplave boje, dodajte karamel pramenove na svoju smeđu kosu. Balajaž je veoma efektan, lako se održava, a kosi daje dublju dimenziju.

Svetliji prednji deo kose

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Pramenovi na prednjem delu kose osvežiće vaš izgled, a nećete morati da farbate celu kosu. Mnogobrojne zvezde su isprobale ovaj look, poput Bele Hadid i Dua Lipe.

„Peskovita“ smeđa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Brinete koje žele da se drže hladnijih tonova čak i leti, neka izaberu peskovite smeđe tonove. U isto vreme, sprečiće i „izbijanje“ crvenih i narandžastih nijansi.

lepotaizdravlje.rsTinseltown via Shutterstock