Beauty klasika: 5 kultnih ruževa za usne kojima se uvek vraćamo

by | 29 jula, 2021
5 kultnih ruževa

Povodom Svetskog dana ruža za usne (da, i to postoji i obeležava se 29. jula), izdvojili smo 5 kultnih ruževa za usne kojima se uvek rado vraćamo

Kada je make-up u pitanju, ruž je onaj korak koji celokupnom look-u daje potpuno drugačiji izgled. S obzirom na to da beauty svet u poslednje vreme gotovo svakodnevno postaje bogatiji novim beauty brendovima, na raspolaganju nam je čitav spektar ruževa. Ali i među njima postoje oni klasici, koji nam po svojoj boji i strukturi odgovaraju i kojima se uvek rado vraćamo.

Od nude do crvenih izdvojili smo najbolje ruževe u make-up svetu, koji danas nose status beauty klasika.

5 kultnih ruževa za usne kojih se ne odričemo već godinama

1. Revlon – Fire & Ice

Od kada je prva kampanja Fire & Ice pokrenuta, još 1952. godine, žene obožavaju ovu neverovatno senzualnu nijansu ruža.

2. Cristian Dior – 999

1953. Cristian Dior stvorio je dve savršene nijanse crvenog ruža u broju 9 i 99. Bili su namenjeni modelima na pisti, a gotovo pola veka kasnije u ponudi je nijansa 999, koja predstavlja bogatu crvenu boju, spoj dva kultna karmina iz 1953. godine.

3. Mac – RubyWoo

Hladna crvena nijansa kultnog Mac-ovog ruža odgovara ženi gotovo svake puti. Nije ni čudo što je njegova popularnost tolika da na Instagramu ima skoro pola miliona fotografija tagovanih sa #RubyWoo.

4. Tom Ford – Bruised Plum

Ovaj ruž važi za najbolji ljubičasti ruž ikada kreiran.

5. L’Oréal – Fairest Nude

Jedan od kultnih nude ruževa proizvela je kozmetička kuća L’Oréal, a reč je o nijansi pogodnoj za svaku priliku, od odlaska na kafu sa drugaricama, pa do soft wedding look-a.

Pročitajte i… 4 trika za brz jutarnji make-up look

Sam Lion via Pexels