Categories Vesti

Anđelina svoj mladolik izgled duguje kolagenskim kolačićima

Otkrivamo vam neobičnu anti-age dijetu lepe glumice…

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Glumica Anđelina Džoli velika je obožavateljka japanskog brenda Eat Yourself Beautiful i njihovih poslastica.

Mančmelou kolačići sa uksom višnje, jogurta i grejpa upakovani su u kesice koje nestaju brzinom munje sa polica prodavnica širom sveta.

Budući da su kolačići manje invazivni od pomlađujućih injekcija i sadrže do 3000 miligrama kolagenskih peptida po kesici, 40-godišnja glumica, majka i humanitarka svakodnevno ih konzumira.

Mislim da istovremeno zadovoljavaju njenu želju za slatkim i pomažu joj da izgleda sjajno“, otkrio je izvor blizak glumici britanskom časopisu Look.

Iako su kolagenski kolačići ukusni i imaju pristupačnu cenu, medicinski stručnjak dr Martin Edvards smatra da bi trebala biti opreznija. Kao i većina ostalih, i Anđelina.

Ako kupujete nešto sa interneta, činite to na sopstvenu odgovornost. Nikad ne znate šta zapravo dobijate. Rezultati su vidljivi ako koristite injekcije kolagena, ali konzumiranje istog ne mora nužno biti efikasno,” ističe Martin.

Ovo nije prvi put da je Anđelina uhvaćena na bizarnoj dijeti. Navodno je već bila na režimima ishrane koji su uključivali ekstremno niskokaloričnu hranu kako bi održala svoju liniju.

Postala je opsednuta bistrim supama. Inače njena dijeta varira na dnevnoj bazi. Jednom pije samo zeleni čaj i jede orahe, a drugi put crveno meso i crno vino pa se opet vraća čaju i malim porcijama proteina,”otkriva izvor blizak glumici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA