Da li je ovo najzgodnija poznata mama u Srbiji?

by | 27 jula, 2016

Popularna televizijska voditeljka Jovana Joksimović prema mišljenju mnogih definitivno zaslužuje titulu najzgodnije poznate mame. Život živi punim plućima i ne mari previše za tuđa mišljenja, a kako je okružena ljubavlju u svojoj porodici sasvim je jasno zbog čega ne skida osmeh s lica.

A photo posted by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on

Poznata voditeljka ljubav sa Željkom Joksimovićem krunisala je brakom pre dve godine, a njihovu porodičnu sreću upotpunio je njihov sin Kosta.

I dok su se neke poznate dame svojski potrudile da svoju trudnoću sakriju od javnosti, Jovana je ponosno šetala svoj stomačić i pritom blistala.

Oduvek je imala savršenu liniju, ali to ne znači da se ustručava da pojede i po koji slatkiš. A ko uopšte može da odoli savršenim kolačima?

A photo posted by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on

Ipak, Jovana veoma brine o svom izgledu i nikada je nećete videti u lošem izdanju, niti da kopira nečiji stil. Zdrava ishrana, vežbanje i puno ljubavi. Možda deluje banalno, ali čini se da ova formula savršeno odgovara poznatoj voditeljki.

Dodajte još i neodoljiva romantična iznenađenja i sasvim ja jasno šta je jednoj ženi potrebno da bi blistala.

2 reagovanja na “Da li je ovo najzgodnija poznata mama u Srbiji?”

  1. Anaa kaže:

    Nikada mi nije bilo najjasnije sta je to „previsoko“,mislim da je Jovana sa svojih174cm,ako ne gresim,sasvim prosecno visoka…Slucajno sam ispratila kada joj je gostovao nutricionista i izracunao njen BMI i ispalo je da je savrsen,bar po medicinskim kriterijumima…Ukusi su razliciti,da li je najzgodnija ne znam,ali da deluje zdravo,srecno i zadovoljno svojim zivotom…svakako!

  2. Ana83 kaže:

    Ima mnogo zgodnijih žena od nje u šoubizu! Premršava je i previsoka, da se ne lažemo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.