Categories Fitness

L&Z izbor: Najbolje joga aplikacije

Konačno ste odlučili da sebi uvedete određeni vid relaksacije i rekreacije i da malo aktivirate svoje telo i opustite um. Joga je svakako najbolji način za to, ali grupni treninzi često oduzimaju previše vremena i mogu biti previše naporni za početnike, zato je najbolje da osnovne joga pokrete naučite u udobnosti svoga doma, gde vam je uostalom i najprijatnije da se opustite.

Sve što vam je potrebno je prava aplikacija, koja će vam u svega par klikova pokazati osnovne joga pokrete i učiniti vam dostupnim najvažnije savete. Ovoga puta izdvojili smo najbolje joga aplikacije, koje morate isprobati.

Ako ste početnica koja želi da praktikuje jogu svakodnevno izaberite Dayli Yoga aplikaciju, koja uključuje nedeljne programe za vežbanje, prilagođene početnicima. Uz to ova aplikacija će vas svakodnevno motivisati za vežbanje joge.

Ako ste Instagram fanovi, odaberite Alo Moves aplikaciju, koja vam nudi više od 1000 sati vežbe i meditacije, a koju vode instagram yoga zvezde, poput Briohny Smyth i Koya Webb.

Ako vam pak treba nešto brzo i efikasno izaberite 5 minutes Yoga workout, otpornu na izgovore. Ova aplikacija će vam svakodnevno poslati 5 novih joga položaja sa detaljnim upustvom za pravilno izvođenje, potrebno je da za svaki položaj izdvojite po jedan minut i uspešno ste obavili dnevnu aktivnost.

Uz ove 3 joga aplikacije uspešno ćete savladati početničke položaje i svakoga dana moći ćete sebi da priuštite neophodnu dozu relaksacije, rekreacije, ali i pozitive.

Foto: GettyImages

Idealan trening za vežbanje kod kuće (VIDEO)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA