Gotovo svake sekunde proda se najtraženije rumenilo na svetu!

by | novembar 17, 2019

Tokom hladnijih meseci, kada naša koža deluje izmoreno fokus je na make up proizvodima koji će našem licu vratiti svežinu. Proizvod koji licu instant vraća boju i predstavlja spas od beživotnog tena definitivno je rumenilo, a najtraženije rumenilo na svetu proda se gotovo svake sekunde!

Verovatno znate da ne odgovara svaka nijansa rumenila svakom podtonu kože i da pojedine nijanse mogu biti pravi fijasko na našem licu, ali rumenilo sa listom čekanja, najprodavanije na svetu, pored svog kvaliteta karakteristično je i po svojoj nijansi, koja odgovara gotovo svakom podtonu i boji kože, što nas dovodi do činjenice da NARS Orgasm predstavlja pravi izbor rumenila za svaku ženu.

François Nars, osnivač brenda, dizajnirao je kultno rumenilo sa ciljem da postigne što prirodniju boju porumenelih obraza. Opredelio se za breskvasto-ružičastu nijansu, koja daje potpuno prirodan i zdrav rumen izgled koži lica. U prilog tome da je stvorio savršeno rumenilo pogodno za žene svih puti govori činjenica da NARS Orgasm u svom neseseru nose mnoge svetske zvezde od Jennifer Lawrence do Naomi Campbell.

Foto: GettyImages/PR

Da li ste spremni za eskluzivnu kolekciju šminke Karl Lagerfeld x L’Oréal Paris?

Tagovi:

top