Januar je pravo vreme da odvojite trenutak za sebe

by | 19 januara, 2022

Posle decembarske euforije, gužve, sjaja, žurki i radovanja, stigao nam je januarski mir, vreme koje radije provodimo sa porodicom, vreme za odmor, vreme za sebe. Najveći izazov pri sakrivanju tragova umora od decembarske atmosfere i žurbe jeste prikrivanje podočnjaka i nadutosti u području oko očiju.

Novosti iz Avona

Idealnu formulu za odmorniji i zategnutiji izgled kože predstavio je Avon svojim novitetima iz Anew skin-care kolekcije. Proizvodi obogaćeni višestruko nagrađivanim Protinolomtm, koji pomažu u održavanju savršene ravnoteže dva tipa kolagena, koji hidriraju kožu i smanjuju podočnjake i natečenost.

Fenomenalna Dual Eye lifting krema za predeo oko očiju sa Protinolom™ sačinjena je od aminokiselina i kofeina, te pospešuje hidrataciju i pruža instant i dugotrajni lifting efekat. Sastoji se od kreme bez ulja koju je neophodno je namazati ujutru, i od umirujućeg gela za zatezanje kapaka koji treba naneti nežnim pokretima pred spavanje.

Za umanjenje tamnih kolutova ispod očiju i prve rezultate vidljive već nakon 48 sati, tu je dvofazna, dnevna i noćna formula – Dual Eye krema za ublažavanje podočnjaka sa Protinolom™. Formulisan antioksidansima i ekstraktom morskih algi, ovaj korektor se sastoji od gela za neutralizaciju podočnjaka i kreme za korekciju tena. Korišćenjem dva puta dnevno, ujutru i uveče, umanjuju se tamne i crvene fleke i izgled diskoloracije, što je potvrdilo i 92% ispitanika*.

Anew Dual Eye kreme sa Protinolomtm dostupne su u Avon brošuri od 1. januara, kao i na sajtu www.avon.rs.

*zasnovano na korisničkoj studiji 130 osoba