Za zanosnu kosu: Osnivačica brenda Angie otkriva najdelotvornije sastojke i strategije

by | 18 aprila, 2022
kosu

Za zanosnu kosu neophodno je puno ljubavi, pažnje i delotvornih formulacija. To najbolje zna Anđelka Tomašević, manekenka koja stoji iza veganskog hair brenda Angie, a čiji su zaštitni znak bujne vlasi.

Kosu Anđelke Tomašević poželela bi svaka od nas. I nemoguće je ne zapitati se u čemu je tajna tih zavodljivih i sjajnih vlasi. Odgovor na ovo pitanje potražili smo upravo od nje, ali i otkrili mnogo toga zanimljivog  o vlastitom brendu ove manekenke, koji pruža sve ono što je neophodno za zanosnu kosu.

ZA ZANOSNU KOSU: Brend Angie

Koje su osnovne vrednosti vašeg brenda?

Prvenstveno STRAST prema onome što radimo, uz sve neprospavane noći, mnogo ljubavi i posvećenosti, koje su neophodne kako bi se proizvod kreirao i održao na tržištu. Zatim, KVALITET – kao prioritet u kreiranju proizvoda, kao i PRIRODNI SASTOJCI, koji su osnova i najznačajniji deo Angie formule.

Na čemu se temelji Angie filozofija?

Na verovanju da ljubav prema sopstvenom biću ide ruku pod ruku sa brigom i negom o sebi. Isto tako, ljubav prema kosi počinje sa razumevanjem načina na koji brinemo o njoj. Angie proizvodi nisu tu da bi bili deo rutine, već da bi upotpunili ritual uživanja i doprineli toj ljubavi.

Odakle naziv Angie?

Slobodno mogu reći da je moja kosa – na neki način – već postala moj zaštitni znak. Sve što znam o nezi vlasi naučila sam kroz lično iskustvo, isprobavajući različite proizvode, što mi je priroda mog posla omogućila. Upravo zbog toga, poželela sam da u vlastiti brend utkam sve svoje iskustvo i znanje, a da on opet može da postoji i razvija se samostalno. Angie je za to bio prvi i najbolji izbor.

Koje proizvode možemo pronaći u njegovom portfoliju?

Za sada, tu su Angie Before i Angie After ulja za negu kose pre i nakon pranja.

Možete li nam reći nešto više o sastojcima na kojima su bazirane Angie formulacije?

Kao sto sam već pomenula, Angie proizvodi bazirani su na prirodnim sastojcima. To su, pre svega, prirodna ulja makadamije, argana, jojobe, kao i ekstrakt kamilice, kao još jedan favorit.

Da li se u Angie preparatima krije tajna lepote i vaše kose?

Naravno! Angie je na neki način deo mene, rezultat svega dobrog što sam naučila o nezi i lepoti. Proizvodi koje koristim svakodnevno i u koje zaista verujem – 1.000%!

Koji recept inače primenjujete u svojoj hair rutini?

Da biste mogli pravilno da negujete sebe, morate uživati u tome. Zbog toga, to ne sme da bude protokol, ili nešto što činimo rutinski. To su naši rituali u kojima je neophodno da istinski uživamo kako bi imali potpuni efekat. Neko preferira jednostavnost i manji broj koraka, neko pak veći. U svakom slucaju, Angie Before i After tu su da zaokruže priču.

Šta je ono što od “Angie” brenda u budućnosti možemo da očekujemo?

Kada ste strasno zaljubljeni u ono što radite, ideje samo naviru. U planu je dosta toga, no kvalitet ostaje prioritet, što će svakako uticati na tempo kojim će se stvari odvijati.

I, za kraj, imate li neki beauty savet za naše čitateljke?

Volite sebe i negujte se u skladu sa ličnim željama. Uživajte u tome maksimalno, a mi ćemo se potruditi da upotpunimo i ulepšamo vaše iskustvo.

lepotaizdravlje.rsTekst: PR FotoVuk Pa ić, Ana Marjanović