Kako vam Viviscal vitaminska suplementacija može pomoći da rešite problem opadanja kose?

by | decembar 27, 2021
Viviscal vitaminska suplementacija

Viviscal vitaminska suplementacija formulisana je na potpuno prirodnoj bazi, a njeni preparati imaju povoljan uticaj na samu dlaku, njen ciklus i obnavljanje.

Brend Viviscal prisutan je na svetskom tržištu više od 25 godina. Mnoge poznate ličnosti, poput Dženifer Aniston, Riz Viterspun, Gvinet Paltrou, Naomi Vots, redovni su korisnici njegovih proizvoda. Veliki broj lekara koji se bavi problemima opadanja kose savetuje Viviscal suplementaciju kao jedinstveni i obavezan deo terapije u lečenju različitih tipova alopecije. Naučna istraživanja su pokazala da je ishrana bazirana na plodovima mora bogata specifičnim proteinima, što je uticalo na pronalazak jedinstvenog AminoMar kompleksa morskog proteina, na kojem je kompletna Viviscal vitaminska suplementacija bazirana.

Članak se nastavlja posle reklama

Viviscal vitaminska suplementacija – siguran put do zdrave kose

Viviscal linija za žene

Najčešći faktori koji mogu prouzrokovati opadanje kose kod žena su svakodnevni stres, nepravilna ishrana, hormonalne promene, nasledna alopecija, kao i oštećenja vlasi prouzrokovana učestalim tretiranjem. Opadanje kose pogađa skoro svaku drugu ženu do četrdesete godine života.

Članak se nastavlja posle reklama

Viviscal Maximum Strenght je suplement za zdravu i jaku kosu, namenjen ženama, koji pored AminoMar kompleksa sadrži i esencijalne sastojke kao što su vitamin B7 – biotin, vitamin B3 – niacin, vitamin C, cink i gvožđe.

Viviscal Densifying šampon pospešuje rast kose tako što produžava anagenu – aktivnu fazu rasta dlake i obezbeđuje joj neophodne vitamine i minerale. Nakon temeljnog pranja kose šamponom, preporučuje se upotreba balzama Viviscal Densifying Conditioner, koji sadrži biotin – osnovni gradivni vitamin dlake – te čini kosu zdravom, prevenirajući njeno opadanje.

Članak se nastavlja posle reklama

Za postizanje veće bujnosti i volumena kose, efikasno rešenje je Viviscal Elixir ulje, koje – zahvaljujući svom sastavu – doprinosi dodatnom volumenu kose i poželjnoj bujnosti. Ovo ulje na prirodnoj bazi sadrži kombinaciju cinka, keratina i biotina, zahvaljujući kojima kosa izgleda zdravo, bujno i lepršavo.

Viviscal linija za muškarce

Članak se nastavlja posle reklama

Najčešći uzrok opadanja kose kod muškaraca jeste genetska predispozicija. Pored toga, postoji i niz drugih faktora koji mogu prouzrokovati gubitak kose: stresan način života, nepravilna ishrana, primena steroida, pušenje…

Članak se nastavlja posle reklama

Viviscal Man je supplement specijalizovan za muškarce koji podstiče rast i poboljšava gustinu kose. Reč je o svetski priznatom i proverenom preparatu, potpuno prilagođenom muškarcima, koji obezbeđuje zdravu strukturu dlake od korena do vrha, te kao takav, predstavlja jedinstven proizvod na tržištu. Preporuka je da se supplement koristi u kombinaciji sa šamponom – Viviscal Man Full Force.Na našem tržištu, Viviscal preparati za muškarce jedini su prilagođeni „jačem polu”, zbog čega i ne čudi činjenica da je Viviscal najprodavaniji globalni brend protiv opadanja kose.

PROČITAJTE I…Mokra kosa: Kako je pravilno tretirati?

Profesionalna linija –Viviscal Professional

Viviscal Professional je specijalna linija Viviscal proizvoda, namenjena i muškarcima i ženama. Proizvod je dodatno obogaćen vitaminima, a preporučuje se u slučaju intenzivnog opadanja kose. Na prirodnoj je bazi i sadrži visoku koncentraciju AminoMar kompleksa. Veliki broj kliničkih studija pokazao je efikasnost ovog proizvoda u lečenju različitih vrsta alopecije, uključujući alopeciju areatu, naslednu alopeciju, ožiljnu alopeciju, kao i pozitivan uticaj preparata nakon transplantacije kose.

Članak se nastavlja posle reklama

Zašto izabrati baš Viviscal vitaminsku suplementaciju?

Zbog njenih mnogobrojnih prednosti:

  • Svi proizvodi su na potpuno prirodnoj bazi.
  • Ishranjuju dlaku iznutra.
  • Pogodni su za sve tipove kose.
  • Pospešuju rast novih vlasi.
  • Doprinose vidno bujnijoj i gušćoj kosi.
  • Poznati su kao suplementacija za kosu poznatih ličnosti.
  • Preporučuju se kod različitih oblika alopecije, za obnovu retirane kose, kao i nakon transplantacije kose.

INFO PLUS

Članak se nastavlja posle reklama

Viviscal proizvode možete kupiti na više lokacija, a sve neophodne informacije vezane za proizvode i isporuku možete dobiti na sajtu www.viviscal.rs, putem mejla [email protected] ili pozivom na broj +381605114321. Viviscal možete zapratiti i na društvenim  mrežama:

Instagram: @viviscal_srbija

Facebook: Viviscal Srbija

Članak se nastavlja posle reklama

 

lepotaizdravlje.rsPR