Categories Kosa

Održan makeover Aloxxi i Lepota i zdravlje: Lepa i zadovoljna žena

Povodom Dana zaljubljenih, američka kompanija Aloxxi i portal Lepota i zdravlje organizovali su makeover. Nagradu u Aloxxi salonu dobila je Jovana Latas. Pogledajte kakvu pozitivnu promenu Aloxxi boje čine na licu mlade mame.

aloxxi 1

Kosa zahteva posebnu negu kako bi uvek bila zdrava i sjajna. Loše navike, ali i preterana upotreba raznih hemijskih preparata, mogu imati negativan uticaj na izgled vaše kose.

Američka kompanija Aloxxi, svoje iskustvo i strast prema bojama prenela je u svet profesionalnih farbi za kosu. Aloxxi proizvodi su bazirani na biljnoj osnovi, oslobođeni sulfata, parabena, glutena i sodijum hlorida u cilju maksimalne nege i zaštite vaše kose. Proizvodi su sinergija prirode, sadrže “colour care” kompleks, mešavinu vrhinskih antioksidanasa, biljnih ekstrakata i ulja.

Čitateljka portala Lepota&Zdravlje, Jovana Latas imala je priliku da proba Aloxxi farbe, kaže da ranije nije imala priliku da koristi farbe na prirodnoj bazi i da je oduševljena rezultatom. Kada se prijavljivala na konkurs, kao mlada majka navela je da se godinu dana tokom trudnoće nije farbala po savetu ginekologa, a nakon porođaja nije stizala da se posveti sebi zbog obaveza, tako da je ovo bio idealan momenat da obradujemo Jovanu, nakon iscrpljujućih majčinskih obaveza. Rezultate pogledajte na fotografijama koje slede.

foto: aloxxi
foto: aloxxi
foto: aloxxi
foto: aloxxi

1 komentar

  1. ova devojka je bas danas bila na tv-u u emisiji “dodji na veceru” bojim se da nije slucajno izvucena za ovaj makeover…jos malo pa cu i kada otvorim friziider ugledati istu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA