Categories Kosa

Sara Jo nam je ispričala kako oporavlja kosu, posle brojnih promena boje i frizure

Mnogo je preparata koji su veoma efikasni, ne koštaju mnogo, ali čekaju da nam neko skrene pažnju na njih. Kad to uradi devojka koja je uvek savršeno našminkana i veoma negovana, onda poželimo da njeno iskustvo prenesemo i vama. Ovog puta Sara Jo nam otkriva kako je “nagradila” svoju kosu, koja je protekle godine bila suočena sa brojnim iskušenjima.

Foto: Miomir Milić

Nekoliko puta sam promenila i frizuru i boju kose, koja je išla od crne do “šarene”. Srećom, sve te transformacije je radio Vladimir Simić, koji je veoma dobar frizer, pa nije bilo većih problema, ali je došao trenutak kad je moja kosa morala da se odmori. Sada ću joj to priuštiti, a da bih je nagradila što je izdržala sve te promene, dobiće dva proizvoda koja sam nedavno otkrila. Jedno je Avon maska za kosu (Treatment mask), koja se koristi pri kraju pranja. Posle par minuta, dok ispirate kosu, osećate da je postala meka, a final touch  je Avonov Nourishing hair serum, koji se nanosi neposredno pre sušenja. Ove preparate koristim bez obzira da li sam kod mog frizera ili kod kuće.

U vreme pre no što smo je upoznali u “Prvom glasu Srbije”, Sara je eksperimentisala sa frizurama, ali ne i sa bojama:

Smatrala sam da sam za to premlada, a već tada sam mislila “ako već sad počnem da se farbam, šta će biti za nekoliko godina”. Nije prošlo baš mnogo vremena, a desilo se sve o čemu sam upravo pričala. Ne može se reći da me je posao primorao na sve te promene, ali neka vrsta vizuelnog osvežavanja je uvek dobrodošla. Da posle brojnih promena kosa ne bi bila znatno oštećena, sve vreme treba imati u vidu da o njoj treba brinuti podjednako kao o koži.

Pročitajte i… Sve što nas je ikada zanimalo o kosi, pitali smo Aleksandra 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA