Beauty urednica predstavlja junske kozmetičke novitete

Šta su nam kozmetičke kuće pripremile ovog meseca...

Koje smo kozmetičke novine primetili ovoga meseca u bogatoj ponudi noviteta? Predstavljamo neke koje priželjkujemo da se nađu u našim neseserima.

Kozmetički noviteti za jun 2021.

#CareForHumanTouch


Inicijativom Care for human touch to inspire togetherness, NIVEA – brend koji više od 100 godina brine o ljudskoj koži i potrebama ljudi – želi da ukaže na dokazane zdravstvene prednosti fizickog dodira i da ga promoviše među ljudima – naravno, čim okolnosti to dozvole. Tim povodom, ovaj brend uložiće 20 miliona evra u lokalne projekte širom sveta, kako bi dosegnuo 150.000 ljudi, s fokusom na prevremeno rođene bebe, slabovide i starije osobe s demencijom. (Pročitajte i… Beauty urednica savetuje: Veliko spremanje kozmetičkog ormarića)

Raskošna nega


AlekDerm suvo ulje za nju predstavlja krunu nege kože lica i tela svake žene. Vraćajući koži mladalački sjaj i izgled, elastičnost i mekoću, pruža osećaj koji se ne zaboravlja i kome se ostaje veran. Brzo se aplicira u kožu, ostavljajući za sobom mekoću i sjaj, bez masnog traga. Više informacija na www.AlekDerm.rs!

Članak se nastavlja posle reklama

Recept za blistavost


Baziran na veganskim sastojcima, Urban Decay Stay Naked Hydromaniac hidratantni tečni puder objedinjuje 24-časovnu hidrataciju, prekrivanje i blistavost u samo jednom proizvodu. Dostupan je u šest nijansi – od srednje tamne do veoma svetle, pa ćete lako pronaći onu baš po svojoj meri.

Nova boja & nova doza samopouzdanja


Jedinstvene Garnier Color Naturals boje za kosu sadrže negujuća ulja u kremastoj formuli, sa 20% više balzama. Hranljiva ulja masline, avokada i karite pružaju vlasima svilenkast osećaj i sjaj. Kosa je nahranjena, a boja intenzivnija. Uz to,XColor Naturals boje prekrivaju sede vlasi sa gotovo stopostotnim učinkom, dok je kosa negovana i do osam nedelja nakon farbanja. Glumica Marija Bergam izabrala je nijansu Natural Light Brown 5, a o svom otkriću kaže:

Članak se nastavlja posle reklama

Pronaći pravu nijansu koja će vašu kosu učiniti baš onakvom kakvom ste je zamislili znači pronaći i novu dozu samopouzdanja.

Erupcija svežine


Calvin Klein One Summer novi je nektar za leto 2021. Retka citrusna mešavina limuna i hibridne pomorandže gorka je, no ujedno i slatka. Treperavost rabarbare ostavlja nostalgičan, osvežavajući utisak, akord slatke vode žubori od vitalnosti, dok sočna koža breskve otkriva modernu slast mirisa.

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsImage Source / iStock / Getty Images Plus via Getty Images; PR