Priča o brendu: Prirodna kozmetika “Lafy Natural” + darivanje

kozmetika lafy natural

Kozmetika Lafy Natural nastala je iz želje da se domaćem tržištu ponudi profesionalna kozmetika za kosu koja zadovoljava kriterijume clean beauty filozofije.

Kozmetika Lafy Natural, iza koje stoji master inženjer tehnologije Mila Subotić, još je jedan kozmetički dragulj koji vam predstavljamo u okviru našeg serijala o prirodnoj kozmetici – Priče o brendu. Lafy Natural preparati mogu se kupiti samo u dm drogerijama u Srbiji, BiH i Severnoj Makedoniji, ali veoma često i rado koriste ih i mnogi frizeri koji su se uverili u njihovu visoku efikasnost. Ukratko, ovaj brend može se opisati kao profesionalna, prirodna kozmetika za kosu. Kada se kaže profesionalna, misli se na to da Lafy Natural proizvodi sadrže neinvazivne visoko koncentrovane formule, te da su svi sastojci visoko efikasni. Kada se kaže prirodna, smatra se da su svi sastojci eko-sertifikovani, kao i da podležu strogim regulativama clean beauty filozofije. Mila Subotić upoznala je sa počecima i razvojnim putem ove kozmetike.

Mila Subotić, osnivačica brenda

Članak se nastavlja posle reklama

Kozmetika „Lafy Natural“: U skladu sa clean beauty filozofijom

Kako je se rodila Lafy Natural priča?

Lafy Natural je preduzetnička priča nastala iz želje za kreativnim pristupom rešavanju životnih problema i stvaranju novih vrednosti. Potrudila sam se (i dalje to činim) da svoju strast prema kozmetici upakujem u svetski trend, što u ovom trenutku clean beauty svakako jeste. Ideja je zapravo bila da se stvori domaći, premium brend svetskog kvaliteta koji nesebično koristi intelektualni kapital i kreativni potencijal kojim raspolaže.

Koje su osnovne vrednosti vašeg brenda?

Članak se nastavlja posle reklama

Ono čime se ponosimo jeste činjenica da naš tim saradnika i prijatelja brenda čine veliki profesionalci. Pored mene, koja sam osim osnivačica brenda i koja obavljam i funkciju  tehnologa, na formulacijama radi stručnjak svetskog renomea – doktor neorganske hemije Jadranka Čubrilo, koja je svoju karijeru godinama uspešno gradila širom sveta, a trenutno živi i radi u Berlinu. Za menadžment i marketing zadužen je moj suprug Mladen Subotić, dr inženjerskog menadžmenta. Konsultantske usluge pruža nam profesor doktor Marija Radojković sa Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu. Tu su i prijatelji brenda – frizerski Studio Žika i profesionalni frizer Slobodan Živković, kao i naši prijatelji Danilo i Sharon, veoma poznati modni i wedding fotografi. Ono što nas sve povezuje jeste činjenica da svi sa ponosom za sebe kažemo da smo Somborci.

Članak se nastavlja posle reklama

Po čemu se Lafy Natural izdvaja na tržištu?

Ono po čemu se Lafy Natural izdvaja na tržištu svakako su inovativni proizvodi sa komponentama koje su poreklom prirodni derivati. Oni su, definitivno, namenjeni ženama koje žele lagane, neinvazivne, a opet vrlo efikasne formule, čije su sve sirovine u skladu sa pravilima clean beauty filozofije. Naš dizajn je minimalistički, a sva pakovanja su uvoznog porekla (Eurovetrocap iz Milana naš je dugogodišnji snabdevač). Sirovine koje se koriste uvoze se iz Sjedinjenih Američkih Država, UK, Nemačke i Koreje.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Kakav je vaš portfolio? Šta sve u njemu možemo pronaći?

Članak se nastavlja posle reklama

Naš portfolio trenutno se sastoji od tri proizvoda, a to su Detangler 7 in 1 rice protein with argan oil, Sea Mist with Aloe Vera i Bio liquid crystals with marula oil.

Koji su vaši najprodavaniji proizvodi?

Članak se nastavlja posle reklama

Detangler je definitivno naš najprodavaniji proizvod, koji već ima određeni kultni status kod naših zadovoljnih korisnika. To je tip leave in balzama za raščešljavanje kose koji zaglađuje osovinu dlake, što smanjuje mogućnost da dođe do trenja između pramenova ukoliko se zapetljaju. Korisnici ga vole jer sadrži sastojke koji garantuju dobar dan za kosu, poput proteina pirinča i pšenice, zaduženih za jačanje vlasi i borbu protiv oštećenja, kao i hranljiivih ulja argana i lešnika koji održavaju kosu mekom i sjajnom. Detangler oporavlja vlasi. Može se naneti nakon pranja na mokru kosu, pošto je ne masti, a može se koristiti i svakodnevno. On olakšava raščešljavanje, dok ujedno i hrani vlasi.

Sea mist pruža instant, prirodni volumen kosi, pogotovo u slučaju one tanke i svilenkaste. Još jedan njegov benefit jeste to što smanjuje mašćenje vlasi. Pored morske soli, sadrži i aloe veru, koja sprečava isušivanje.

Članak se nastavlja posle reklama

Bio liquid kristali za kosi uljani su preparat koji, umesto silikona, koristi prirodnu alternative. Ovaj proizvod odličan je za borbu protiv ispucalih krajeva.

Kakvi su vam planovi za budućnost?

Članak se nastavlja posle reklama

Trenutno pripremamo još dva proizvoda koja bi već krajem aprila trebalo da se nađu na policama. Ponovo ćemo pokušati da napravimo iskorak budući da će oba prozvoda sadržati aktivne supstance i trade mark oznaku, što je svakako inovacija na našem tržištu. Takođe, veliku zahvalnost dugujemo i dm drogeriji, pouzdanom partneru malih, domaćih start up brendova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lafy Natural (@lafynatural)

I, za kraj, kada biste trebali da izdvojite jedan osnovni kozmetički savet za naše čitateljke, on bi glasio…

Sinergija između nauke i prirode savršen je balans na kojem se temelji naš kozmetički svet. To je ono čemu konstantno težimo. U prevodu, laganije, neinvazivnije formulacije, bez sastojaka koji omogućavaju predug život proizvoda na polici, čuvaju ono najvažnije, a to je benefit i za vašu kosu i za kožu. Lepota i zdravlje ne treba da isključuju jedno drugo.

GIVEAWAY!

Lafy Natural obradovaće jednu čitateljku poklon-paketom koji sadrži Detangler 7 in 1 rice protein with argan oil, Sea Mist with Aloe Vera i Bio liquid crystals with marula oil. Više informacija o darivanju potražite 23.3. na našem Instagram profilu.

 

lepotaizdravlje.rsPR